کرمانشاه؛

نظارت بر بهبود وضعیت و کیفیت نان در سطح استان

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه خواستار نظارت بر بهبود وضعیت و کیفیت نان در سطح استان شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حقیقی با بیان نارضایتی مردم از کیفیت نان ، از مدیریت بازرسی و نظارت خواست به هر طریق ممکن و به صورت کاملا جدی در خصوص بهبود وضعیت و کیفیت نان در سطح استان و یافتن راه کارهای موثر در این زمینه اقدامات موثر انجام دهد.

وی بااشاره به روش ها و فرایند های نظارتی و بازرسی بر واحد های صنفی و کنترل بازار گفت: در زمینه نظارت بر عملکرد نانوایی ها بهره گیری از خلاقیت، استمرار در بازرسی ها، دقت در نظارت و کنترل دائمی، برخورد جدی با متخلفان و فرهنگ سازی و آموزش مردم در این زمینه می تواند تاثیر گذار باشد

حقیقی به راه های افزایش مصرف نان سبوسدار هم اشاره ای کرد و گفت: باید با فرهنگ سازی و آموزش مردم نسبت به استفاده هر چه بیشتر از نان سبوس دار که نسبت به نان هایی که به آن ها مواد افزودنی غیر مجاز می زنند تا نان سفید ترشده و زود عمل بیاید اقدام کرد.

وی نصب تراکت ها و بنر های اصولی پیرامون زیان های نان سفید برای دستگاه گوارش و خطر بروز بیماری های خاص در محل همه ی نانوایی ها و استفاده از رسانه های جمعی از جمله صدا و سیما از راه های دیگر عنوان کرد.


انتهای پیام/پ

 

برچسب ها: کرمانشاه ، نظارت ، کیفیت ، نان ، سطح ، بهبود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار