ارومیه؛

بهره برداری از واحد گوساله پرواری 100 راسی در شوط

با بهره برداری از این واحد، سالانه 74 تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوط گفت: این واحد گوساله پرواری در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و با هزینه 5 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

احمدزاده افزود: این واحد توسط بخش خصوصی و با مشارکت بانک کشاورزی به بهره برداری رسید و با بهره برداری از آن زمینه اشتغال برای 4 نفر فراهم شد.

وی تصریح کرد: واحد پروآری سالانه ظرفیت تولید 74 تن گوشت قرمز را دارد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.