به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نشريه فوروارد؛ کاخ سفيد در بيانيه ای اعلام کرد سه طرحی که جمهوری خواهان کنگره آمريکا اين ماه با مقاومت اندک دموکرات ها تصويب کرده اند مغاير با تسهيل تحريم هايی است که آمريکا در ازای عقب گرد برنامه هسته ای ايران، به اين کشور وعده داده است.
در اين بيانيه آمده است: «رئيس جمهور اين مسئله را به روشني بيان کرده است هر طرحی را که مانع از اجرای موفقيت آميز برجام می شود، وتو می کند.»
انتهای پیام/
دولت آمریکا با کنگره جنگ زرگری میکنه
و فقط عاشقان آمریکا فریبشونو میخورن.
اوباما هم عملا از اولش نوکر سیاستهای شیطانی استکبار جهانی آمریکا و صهیونیسم شد.
یادتون نره که همه سیاستمداران آمریکا در خدمت گروه سرمایه داران صهیونیسم هستن و همه این فیلم بازی کردن هاشون هم در راستای اهداف اوناست.
فریب تبلیغات سیاستمداران آمریکا رو نخورید.
چقدر رو داره این جناب اوباما
بهتره از این دو رو بازیاشون بیشتر درس بگیریم نه اینکه گول رفتار بچگانشونو بخوریم
می خواد چهره خوبی از خودش بجا بزاره و بره وگرنه الان دیگه توان وتو نداره چون دورانش تموم شده اگر دلسوز بود قبل تر ها یک گلی به سر همه میزد امروز وتو کنه سه ماه دیگه یکی از اون دو جنایت کار میان روی کار که حتی از خود سناتور های دو آتشه هم بدترن
که با همین ته مونده برجام هم باید خدافظی کنید .
ترامپ یک میلیادر املاکی که چیزی جز پول نمی شناسه و دست به هر اقدامی میزنه.
کلینتون که مسوول ایجاد تمام گروه های تروریستی در خاورمیانه س یعنی ابزارش فقط تحریم نیست تروریست ها هم هستن!!!از پایه گذاران نفوذ و جنگ نرم هستش این خروس جنگی.
خلاصه این هشت سال دوره جدید مسایل بسیار سختی در پیش روی ماست , آرزومند صبر !...
وگرنه اگر راست میگن یه قدم، فقط یه قدم در جهت برجام بردارن و برای بازرگانان و تجار و بانکها و شرکتهای مهم جهان ایران هراسی نکنن که حتی یکی جرات نکنه با ایران معامله کنه.
فناوری رو باز کنن نه هنوز همه سایتها تحریمیم.
اجازه بدن توی کنفرانسهای علمی بین المللی شرکت کنیم.
آقا کلاه سرمون رفت. برجام کشک بود. کشک برای ایران با جر زنی آمریکا..