ارومیه؛

کنترل کیفی آب از منبع آبگیر تا نقطه مصرف بر عهده همکاران حوزه بهداشت

جلسه مشترک کارشناسان بهداشت محیط و کارشناسان امور آب و فاضلاب روستایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، احمدامینی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت سردشت در مورد اهمیت تامین آب شرب سالم و بهداشتی، بیماریهای منتقله از آب ومواد غذایی، نحوه صحیح کلر زنی، کلر سنجی و ایمنی تماس با پرکلرین و گازگلر و همچنین نحوه ایجاد تعامل و رفع مشکلات بهداشتی مربوط به تامین آب شرب در مناطق روستایی مطالبی را ارائه و خاطر نشان نمود که کنترل کیفی آب از محل آبگیر تا نقطه مصرف بر عهده همکاران حوزه بهداشت است و شرکت آب و فاضلاب روستایی نیز موظف به تامین آب شرب سالم و بهداشتی برای مردم میباشد.

امینی با تاکید برتعامل آبداران و بهورزان، پرداختن جدي به امر كلر سنجي و كلر زني در روستاها را درتامین آب سالم و بهداشتی امری مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان شد که اولویت کاری همکاران ، شناسایی مناطق بحران خیز و رفع سریع عوامل الودگی می باشد.

در ادامه این جلسه محمد امین زاده کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریها مرکزبهداشت سردشت نیر در خصوص بیماری التور و نحوه پیشگیری از آن و همچنین طغیان بیماریهای منتقله از آب ومواد غذایی مطالبی را برای حاضرین بیان نمود.

در پایان این جلسه رسولی و عبداله پور از کارشناسان اداره آب و فاضلاب روستایی در مورد مشکلات مربوط به آب شرب روستایی مطالبی ارائه و گزارشی در خصوص عملكرد كنترل كيفي و مزيت کلرسنجی مشترک در روستاهای سطح شهرستان سردشت بیان کردند و در پایان این جلسه، پس از جمع بندی مسائل مطرح شده، بر اهمیت دادن به کیفیت آب و تعامل بین آبداران و بهورزان تاکید شد.

انتهای پیام/س

برچسب ها: کنترل ، آب ، سردشت ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.