به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه یزدگفت: یکی از مهمترین انواع رژیم غذایی، رژیم غذایی مدیترانه ای است که شامل مصرف بالای میوه، سبزیجات، غلات و فیبر های کامل و زیتون می باشد و طبق مطالعات انجام شده بین جمعیت های مختلف، میزان ابتلابه سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی در افرادی که از این رژیم غذایی استفاده می کنند کمتر از دیگران است.
آزاده نجار زاده افزود: مصرف زیتون و فرآورده های آن، می تواند فرآیند آپوپـتوز ( مرگ برنامه ریزی شده سلول های سرطانی)، بویژه در بیماری سرطان سینه را تسریع کند.
وی ادامه داد: مصرف صحیح مواد قندی، روغن و اسید های چرب های ترانس و عدم استعمال الکل و سیگار را یادآور شد و اظهار داشت: زیتون و فرآورده های آن هم باید در حد نیاز مصرف شود زیرا مصرف بی رویه این ماده غذایی باعث چاقی و افزایش وزن می شود.
انتهای پیام/ی