یک سیاستمدار تندروی هلندی گفت در صورت پیروزی حزبش در انتخابات آینده این کشور، تصمیماتی را علیه مسلمانان اتخاذ می‌کند.

سیاستمدار اسلام‌ستیز هلندی: مساجد را تعطیل و قرآن خواندن را ممنوع می‌کنیم!به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی، گیرت ویلدر، رهبر حزب افراطی راست‌گرای هلند، که به خاطر داشتن مواضع اسلام‌ستیزانه معروف است، روز پنج شنبه (چهار شهریور) در صفحه توئیتر خود در اعلام بخشی از بیانیه تبلیغاتی «حزب آزادی» هلند در انتخابات آتی پارلمانی این کشور،  نوشت: « همه مساجد و مدارس اسلامی تعطیل و قرآن ممنوع خواهد شد.»

حزب راست گرای هلند، که در نظرسنجی های صورت گرفته برای انتخابات ماه مارس سال آینده پارلمان هلند پیشتاز بوده است، می‌گوید با اقداماتی چون بستن مرزها، تعطیلی مراکز پناهجویی، منع ورود مهاجر از کشورهای اسلامی و جلوگیری از حجاب زنان، با هر گونه آثار و نشانه اسلامی در این کشور مقابله خواهد کرد.

حزب ویلدرز که مواضعی افراطی در قبال اسلام و مسلمانان دارد از حامیان و مبلغان اصلی سیاست‌های اصلاحات ضد مهاجرتی در سراسر اروپا به ویژه هلند به شمار می‌آید و در نظرسنجی‌های چند ماه اخیر توانسته است نظر رای‌دهندگان این کشور را به خود جلب کند.

این در حالی است که ویلدرز  قرار است در ماه اکتبر به خاطر نفرت‌‎پراکنی نژادی در دادگاه حاضر شود.

این سیاستمدار اسلام‌ستیز هلندی در سال 2008  با ساخت و انتشار فیلم موهن و ضد اسلامی فتنه به ساحت مقدس قرآن کریم اهانت کرد که خشم مسلمانان جهان را بر انگیخت.

ویلدرز همچنین در تلاش برای جلوگیری از گسترش اسلام‌گرایی در این کشور، یک تارنمای ضد اسلامی با عنوان «مسجد ممنوع» (MoskNee) راه اندازی کرده و گفته است هدف از این تارنما، ارائه مشاوره به افرادی است که  مایلند در برابر طرح‌های مربوط به ساخت مساجد جدید در محل زندگی خود، موانع حقوقی ایجاد کنند.

بسیاری از سیاستمداران هلند از جمله اعضای حزب کارگر و حزب دموکرات هلند به این اظهارات ضداسلامی واکنش نشان دادند و درخواست تعطیلی مساجد را خطرناک و غیرقابل قبول دانستند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۲ شهريور ۱۳۹۵
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ.
مى‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد (سوره صف- آبه 8)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
اگه این حرفهارو نگن چی بگن. هنوز زایده نشده کسی بتونه خصلت پاک انسان به کمال رسیدرو ازبین ببره. پس خمــــــــــــــــــــــــوش ای ملـــــــــــــــــــــعون
-
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
ما هم باید کاباره های انها را تعطیل کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
چه غلطهای اضافی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
خدا رو شکر ک دشمنان ما رو از احمق ها قرار داده!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
زر مفت زده....
اسلام پیروز است.
لطفا بچاپ.مرسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
گردن کلفت ها و کدخداها و مکارها هم نتونستند هیچ غلطی بکند؛ شما که جای خود داری!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
زرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
آخه ... کوچولو!! پوشاکتو عوض کردی ؟ آبنبات میخوای؟بدم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
چراغی را که ایزد بر فروزد

هر انکس ÷ف کند جانش بسوزد
قران و اسلام چراغ های الهی هستند
Germany
ناشناس
۰۱:۲۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
نگران نباشید، چون این احمق همچون یزید ابن معاویه با حماقتش راه را برای اسلام شناسی و قرآن شناسی بیشتر باز می کند. خدا را شکر که چنین احمق هایی هنوز در دنیا نفس می کشند. البته نباید فراموش کرد که حافظ اصلی اسلام و قرآن، خداوند قادر و توانا می باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
زرشک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
بسم الله
به نظر من ایشون سیاست مدار نیست چون اگر سیاست مدار بود سعی میکرد به تمام عقاید و ادیان احترام بگذاره.
تو کشوری که مواد مخدر آزاده محدود کردن عبادت و آزادی و عقاید یک ننگ محسوب میشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
اين اصلا شعورش نميرسه تو قران چى نوشته، بعد ميگه قران نخونيد. تو نخون بدبخت. امام زمان تو و امثال تو رو سر عقل مياره.
Germany
ناشناس
۲۲:۵۵ ۰۵ شهريور ۱۳۹۵
آخه رنگ زرددو عرق خور گوشت خوک خور نجس ...1400ساله که می خواهید با نفس های آلودتون نور خدا را خاموش کنید....شعله جهنمتون را بالاتر می برید....ببند او گاله را !!!!
۱۲۳
آخرین اخبار