اهواز؛

کاهش مرگ کودک با تغذیه با شیر مادر

رئیس مرکز بهداشت رامهرمز گفت: مرگ ناگهانی در کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند کمتر است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عطاالله شیرالی رئیس مرکز بهداشت رامهرمز اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های مهم یونیسف که منجر به انقلابی در زمینهٔ تأمین سلامت کودکان شده است تغذیه با شیر مادر است.

وی افزود: تغذیه با شیر مادر از 3 جنبه از نظر اسلام دارای اهمیت است که شامل سلامت مادر، سلامت کودک و روابط عاطفی بین مادر و فرزند می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت رامهرمز تصریح کرد: نطفه بیماری قلبی و عروقی در دوران کودکی بسته می‌شود و مرگ ناگهانی در کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند کمتر است.

وی بیان کرد: شیر مادر سهل‌الهضم است و شیرخوار زود به ‌زود گرسنه می‌شود و مادر شیرده کمتر دچار سرطان پستان و تخمدان و دهانه رحم می‌شود.

شیرالی تأکید داشت: ترکیب شیر مادر مطابق با سن شیرخوار تغییر می‌کند و این تغییرات از شروع تا پایان هر وعده تغذیه با شیر مادر مابین دفعات مختلف شیردهی تغییر می‌کند.

رئیس مرکز بهداشت رامهرمز در پایان گفت: مادران باید توجه داشته باشند که هیچ‌وقت کودک را از شیر خود محروم نکنند و به شیر خشک عادت ندهند زیراکه شیر خشک خواص شیر مادر را هیچ‌گاه نخواهد داشت.

انتهای پیام /م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.