ساری،

تولید بیش از 4 هزار انواع گوشت قرمز و سفید

4 هزار و 514 تن انواع گوشت قرمز و سفید در واحدهای دامپروری تنکابن تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عقیل استادی، مدیر جهاد کشاورزی تنکابن گفت: 4 هزار و 514 تن انواع گوشت قرمز و سفید از ابتدای امسال تاکنون در واحدهای دامپروری تنکابن تولید شد.

استادی افزود: از این مقدار گوشت تولیدی ، هزار و 942 تن گوشت قرمز و 2 هزار و 572 تن گوشت سفید است.

وی ارزش ریالی گوشت قرمز تولید شده را 233 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این شهرستان دارای بیش از 36 هزار و 967 راس دام سنگین ، 80 هزار و 638 راس دام سبک و 25 واحد دامی صنعتی است.

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن ظرفیت جوجه ریزی یکروزه را 23 میلیون قطعه و طیور را 2 میلیون و 420 هزار قطعه اعلام کرد و افزود: بیش از 5 هزار تن گوشت سفید و 2 هزارو 700 تن گوشت قرمز پارسال در این شهرستان تولید شد.

ظرفیت تولید شیر در واحد های دامی این شهرستان 15 هزار و 500 تن است که در صورت حمایت های بیشتر ، این رقم افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.