زنجان؛

تهیه نان مردم توسط یک هزارو 500 واحد نانوایی

یک هزار و 500 واحد نانوایی در زنجان پخت نان مردم را بر عهده دارند.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی زنجان گفت: هرچقدر میزان سبوس مصرفی در نان افزایش یابد نان ها تیره خواهند بود .

منصوری افزود: طرح الزامی بودن عرضه نان سنکک سبوس دار در زنجان از مرداد ماه امسال آغاز شده است و هم اکنون نیز 120 واحد سنگک پزی شناسنامه دار از این نوع نان عرضه میکنند .

در شهر زنجان 80 واحد نانوایی سنگک پز فعال است .

استفاده از نان های سبوس دار مانع از ابتلا به بیماری های غیر واگیر نظیر دیابت ، چاقی ، چربی خون ، سرطان ، بیماری های قلبی و عروقی می شود .

نان سبوس دار در مقایسه با نانی که از آرد سفید تهیه شده باشد، مواد مغذی بیشتری دارد.

نان سبوس‌دار منبع خوبی از ویتامین‌های گروه B، ویتامین E، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم، مس، منگنز و کلسیم است .

طبق آمار ثبت احوال استان نخستین علت مرگ ومیر در زنجان بیماریهای قلبی وعروقی است .

کارشناسان تغذیه می گویند با تغییرات در الگوی مصرف و تغذیه می توان آمار مرگ و میر و ابتلا به بیماریها را کاهش داد .

شهروندان هرگونه تخلف در نانوایی ها را می توانند به شماره های 124 واحد بازرسی و 190 مرکز بهداشت و 33460930 اتحادیه نانوایان گزارش کنند.



انتهای پیام/ ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.