یاسوج؛

تولید سالیانه 4 هزار تن گوشت سفید در استان

سالیانه 4 هزار تن گوشت سفید در کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود .

به گزارش گروه  استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی با بیان اینکه بر اساس آمارجهاد کشاورزی استان میزان مصرف روزانه مرغ کشتار روز در این استان حدود 20 تن و مرغ منجمد نیز بین هفت تا 10 تن است گفت: این آمار نشان می دهد که سالانه چهار هزار تن گوشت سفید در این استان تولید می‌شود که جوابگوی نیاز بازار مصرف نیست.

محمدجعفر طالبیان پور افزود: از مجموع 142 واحد مرغداری گوشتی موجود در این استان حدود 70 درصد آنها فعال است.

وی با بیان اینکه در صورت فعال بودن تمامی 142 واحد تولید گوشت مرغ، سالانه 2 میلیون و 540 هزار قطعه مرغ گوشتی در شهرستان‌های مختلف استان تولید می‌شود گفت: در حال حاضر بیش از 450 هزار قطعه جوجه یک‌روزه در واحدهای فعال مرغ گوشتی استان پرورش داده می‌شود.


طالبیان پور افزود: برای توسعه کمی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد 96 پروانه تأسیس مرغ گوشتی به ظرفیت اسمی تولید بیش از میلیون قطعه مرغ گوشتی صادرشده است.‌


معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت به بهره‌برداری رسیدن واحدهای پرورش مرغ گوشتی که مجوز آنها صادرشده توان تولید گوشت مرغ استان به بیش از 14 هزار تن در سال خواهد رسید


انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.