ساری،

تولید 3 هزار تنی گوشت قرمز

3 هزار تن گوشت قرمز در جویبار تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سلیمان حاتم نژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید سالانه 3 هزار و 37 تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه شهرستان جویبار به عنوان قطب کشاورزی و دامپروری مازندران شناخته شده است، افزود: بخش کشاورزی و دامی به عنوان فعالیت پایه این شهرستان دارای مزیت نسبی بیشتری نسبت به سایر بخش ها است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار میزان سرمایه گذاری در این صنعت را بیش از 767 هزار و 126 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: 3 هزار نفر بصورت مستقیم در این صنعت اشتغال دارند.

شهرستان جویبار دارای 2 هزار و 500 واحد دامداری صنعتی و سنتی است.

انتهای پیام/ م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار