رئیس کل دادگستری مازندران گفت: ترخیص کالا از بنادر مازندران بدون مشکل در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان - عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در نشست شورای قضایی استان گفت: مشکل خاصی در راستای ترخیص کالا از بنادر استان وجود ندارد و موارد قانونی در حال پیگیری و انجام است.

او با اشاره به حملات ددمنشانه دشمن آمریکایی - صهیونی به خاک ایران اسلامی و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه، افزود: ملت بزرگ ایران با تاسی به رهبر شهید انقلاب و پیروی از منویات حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مد ظله العالی)، دشمنان را در نیل به خیال خام و اهداف شوم خود ناکام ساختند و با حضور توام با بصیرت خود در خیابان‌ها و حمایت از نظام و انقلاب، حماسه آفریدند.

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: پرونده‌های خاص مرتبط با حوادث اخیر و خائنین به ملت و وطن که ضمن همراهی با کشور‌های متخاصم، موجب تخریب اموال مردم شدند، با سرعت و جدیت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

پوریانی با تبریک دهه کرامت، از اقدامات سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان و خدمات این سازمان در ماه‌های اخیر تقدیر کرد و افزود: خدمات نیرو‌های مسلح کشور در دوران جنگ رمضان، در راستای تامین امنیت و آرامش مردم، شایسته قدردانی است.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه مشکل خاصی در بحث ترخیص کالا از بنادر استان مازندران وجود ندارد، گفت: اقدامات لازم در این خصوص و همچنین موارد مرتبط با سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، طبق قانون در حال پیگیری و انجام است.

پوریانی افزود: پیگیری قانونی در خصوص مشکلات مرتبط با تخلفات اصناف، افزایش غیرمجاز قیمت ها، گرانفروشی و احتکار در دستور کار ویژه قرار داشته و در این راستا برای متخلفین پرونده قضایی تشکیل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: با متخلفین این حوزه با حضور میدانی دادستان‌های حوزه‌های قضایی استان، برخورد قانونی صورت گرفته و ضمن تشکیل پرونده، واحد‌های صنفی متخلفی پلمب می‌شوند.

پوریانی افزود: دادگستری مازندران در مسیر انجام وظایف و تکالیف در کنار دستگاه‌های اجرایی قرار دارد؛ ولی قطعاً با مدیرانی که با ترک فعل موجب تضییع حقوق مردم شوند، برخورد قانونی می‌شود.

منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha