بجنورد؛

کم خونی، عامل مهم کاهش یادگیری دانش آموزان

عامل مهم کاهش یادگیری و تمرکز در دانش آموزان کم خونی است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛جودت مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : خوردن جگر، گوشت و ماهی در کاهش اضطراب و تمرکز بیشتر تاثیر به سزایی دارد.

وی افزود : استفاده بیش از حد مواد غذایی بسیار شیرین و پرچرب در طول دوران امتحانات نه تنها مفید نیست بلکه سبب افزایش وزن و بروز چاقی می شود.

جودت اظهار کرد : مصرف روزانه شیر به منظور ایجاد آرامش در طول زمان آمادگی برای امتحان توصیه می شود.

مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : از خوردن قهوه و چای پر رنگ به منظور جلوگیری از خواب آلودگی و به خواب رفتن به شدت بپرهیزید و چای سبز و چای کم رنگ را جایگزین آن کنید.

وی اظهار داشت : تغذیه متعادل و متنوع شامل غلات، سبزی، لبنیات، گوشت و میوه ها سبب کاهش استرس امتحان می شود

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.