مايکروويو يکي از پرمصرف ترين وسايل در آشپزخانه های امروزی است. برای گرم کردن برخی غذاها به دليل نوع پخت اوليه آنها نبايد از مايکروويو استفاده کرد.

اين غذاها را با «مايکروويو» گرم نکنيد!
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخي مواد غذايي خاص و پرمصرف به دليل آنکه سرخ شده يا با حرارت بالا پخته شده اند در صورتي که مجددا در مايکروويو گرم شده و تحت دماي بالا و اشعه ماورابنفش قرار بگيرند با ايجاد مواد مضر در آنها به سلامتی آسيب رسانده و در برخي موارد حتي سرطان زا مي شوند.
 
پيتزا را درون مايکروويو گرم نکنيد
پيتزا يکي از غذاهايی است که بيشتر افراد آن را در مايکروويو گرم مي کنند که اين کار آسيب جدي به سلامت بدن وارد مي کند. بهترين راه گرم کردن آن استفاده از فر يا اجاق گاز است و حداکثر دماي فر 375 درجه فارنهايت انتخاب شود
 
استيک را درون مايکروويو گرم نکنيد
براي گرم کردن استيک بهتر است آن را در تابه ای با روغن بسيار کم گرم کنيد.
 
مرغ سوخاری را درون مايکروويو گرم نکنيد
از گرم کردن مرغ سوخاري در مايکروويو اجتناب کرده و براي گرم کردن آن را در ظرفي داخل فر قرار داده و روي آن را با فويل بپوشانيد و حداکثر تا دماي 375 درجه فارنهايت به مدت 10 دقيقه گرم کنيد.
 
پاستا را درون مايکروويو گرم نکنيد
اگر بر روي پاستا سس ريخته شده است هرگز نبايد آن را گرم کنيد در غير اين صورت آن را در يک تابه با مقدار کم آب جوش و روغن گرم کنيد.
 
اسفناج را درون مايکروويو گرم نکنيد
با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نيروسامين در آن توليد مي شود به همين هرگز آن را گرم نکنيد.
 
 
منبع: برترين ها
 
انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.