چرا طعم‌ها را در زمان سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟

اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است این مطلب را بخوانید.

چرا طعم‌ها را در زمان سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است بدانید هشتاد درصد از حس چشایی وابسته به بویایی است. به همین علت در پخت غذا استفاده از ادویه از نکات کلیدی آشپزی است. هنگام سرماخوردگی نیز چون گیرنده‌های بینی گرفته‌اند نمیتوان مزه را خوب احساس کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۱۹ دی ۱۳۹۹
خیلی بداست
Iran (Islamic Republic of)
حنا
۲۰:۱۱ ۲۳ آذر ۱۳۹۹
من مفصل تر میخواستم برای تحقیق مدرسه ام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۱ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
بو نبود
اخه یه جوری گفت که این مطلب رو بخونین فکر کردم مقاله هست
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه قاسمی
۱۳:۲۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
من میگم چیز های خوب بده میاد به من میگه حس چشایی نمیدونم چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
بد نبود
France
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
ولی ما که بینیمون نگرفتع
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۱۲ فروردين ۱۳۹۹
خیلی به دردم خورد
آخرین اخبار