بیرجند؛

سرمازدگی عامل کاهش برداشت انجیر در استان

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: پیش بینی می شود امسال 386 تن انجیر در خراسان جنوبی برداشت شود که به دلیل سرمازدگی نسبت به سال قبل کاهش داشته است.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛ ولی‌پورمطلق،رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: سال گذشته 439 تن انجیر در استان تولید شد که پیش‌بینی می‌شود امسال، این میزان تولید به علت سرمازدگی به 386 تن برسد.


وی افزود: در سال گذشته، 8/314 هکتار از زمین‌های استان شامل 122هکتار آبی و192هکتار دیم، زیر کشت انجیر بوده است.


رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: شهرستان خوسف، بیشترین میزان سطح زیر کشت انجیر در استان را دارا است.


ولی پور مطلق با بیان اینکه مصرف این میوه با ارزش برای تمام افراد ضروری است، افزود: انجیر دارای مقدار مناسبی آهن،کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، مس، روی و ویتامین‌های A، Bو Cاست.
انتهای پیام/ب


برداشت 386 تن انجیر از سطح باغات استان

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.