مهدی صفایی قهرمان کیک بوکسینگ جهان از هنرمندانی که در مراسمات مختلف از بادیگارد در کنار خود استفاده می کنند نام برد.

هنرمندانی که بادیگارد دارند + عکسبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدعلی ضیاء یکشنبه 29 مرداد در برنامه «فرمول یک»، میزبان مهدی صفایی، قهرمان دارنده مدال جسورترین مبارز، در مسابقات آخرین قهرمانان قرن بیستم بود که سخنان جالبی درباره استفاده از بادیگارد در کشور زد. مهدی صفایی قهرمان کیک بوکسینگ جهان به‌عنوان مهمان در این برنامه حاضر شد و با کوهسار بهرامی علاقه‌مند به حرفه محافظت شخصی و علی ضیاء پیرامون مسائل مربوط به این رشته به گفتگو پرداخت.

سیستم بادیگارد به دولتی‌ها و افراد خاص تعلق دارد

صفایی با حضور در این برنامه، اظهار کرد: حفاظت از افراد بسیار با مکانی که در آن قرار دارند و اتفاقاتی که پیرامون آن ممکن است به وجود آید، ارتباط دارد و من معتقدم سیستم «بادیگارد» به افراد دولتی و افرادی که دوره‌های خاص در این مورد می‌گذرانند، متعلق است.

مربی تیم ملی کیک بوکس در سال ۱۹۹۷، در تکمیل حرف‌هایش گفت: به نظر متخصص‌های این حرفه، اصالتی وجود دارد و آن این است که ما 30 سال مراقبت می‌کنیم برای اینکه یک‌بار اتفاق نیفتد و اگر یک‌بار اتفاق افتاد، شرایط متعددی ایجاد می‌شود و بستگی به این دارد که شما در چه فضا و اتفاقی باشید که فرد مورد حفاظت را از آن مکان دور کنید.

صفایی در رابطه با محافظ‌های شخصی مجالس و هنرمندان که به‌تازگی در میان آن‌ها مرسوم شده است ابراز کرد: علی‌رغم این‌که در گروه‌های مختلف، تخصص‌های گوناگونی مانند روانشناسی، شخصیت شناسی و روابط عمومی وجود دارد، بخش اعظم این کارها تشریفاتی است.

وی در پاسخ به این سؤال ضیاء که چرا کسی که تخصص‌های مختلفی درزمینهٔ محافظت شخصی دارد، سال‌هاست که نتوانسته در این زمینه فعالیت کند، گفت: من مدتی در ایران نبودم و پس از بازگشت به ایران به این نتیجه رسیدم که ورزشکاران بسیار خوبی داریم؛ اما متأسفانه در تجارت ورزشی نیستند یعنی افرادی که در نهایت مربی می‌شدند؛ این افراد کسانی هستند که بدنشان را می‌گذارند و این در حالی است که هزینه ورزش‌هایی که آن‌ها انجام می‌دهند، شاید خیلی بیشتر از ورزشی مانند اسب‌سواری دربیاید.

عضو هیئت‌رئیسه جوجیتسو کل کشور، در تکمیل حرف‌هایش گفت: من ترجیح دادم که باتجربه‌ای که در خارج از کشور کسب کرده‌ام، تجارتی را برای افرادی که بسیار در این زمینه مستعد هستند به راه بیاندازم. در مرحله اول برای ما بسیار حائز اهمیت است که افراد روابط عمومی را یاد بگیرند چراکه در این زمینه خودشناسی بسیار مهم است و ماحصلش این شد که 80 نفر از افرادی که از تحصیلات کمی برخوردار بودند به دانشگاه راه پیدا کردند.

در کشور ما هنوز بادیگارد بودن تصویب نشده است

عضو هیئت‌رئیسه جودو استان تهران، بیان کرد: در کشور ما هنوز بادیگارد بودن تصویب نشده و تاکنون کسی مجوز این اتفاق را ندارد. گروه‌هایی که کنار این افراد هستند، به‌عنوان گروه‌های تشریفاتی فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: عده‌ای از افراد چهره، به‌واسطه‌ یک نگاه اشتباه یا ابراز علاقه کردن اشتباه، در صورتشان اسید می‌پاشند و نیاز به این دارند که این‌گونه افراد کنارشان باشند.

گلزار، فرزین و مدیری همراه دارند

قهرمان کیک بوکسینگ جهان اذعان داشت: در میان افراد مشهور و چهره کسی را نداریم که به‌طور همیشگی همراه داشته باشد و از بین این افراد می‌توان به محمدرضا گلزار، فرزاد فرزین و مهران مدیری اشاره داشت که به جهت حضور در مکان‌های شلوغ از همراه استفاده کرده‌اند.

هنرمندانی که بادیگارد دارند + عکس

وی ادامه داد: وقتی جشنی مانند حافظ برگزار می‌شود گروهی از افرادی که ما در این زمینه تربیت‌کرده‌ایم و آموزش‌های لازم را کسب کرده‌اند، به آنجا می‌روند و من از کسانی که نیاز به همراه دارند می‌خواهم که در ابتدا استعلام بگیرند که این افراد آموزش‌دیده‌اند یا خیر!

هنرمندانی که بادیگارد دارند + عکس

صفایی در پاسخ به این سؤال ضیاء که ویژگی‌های ظاهری در همراهی افراد چقدر مهم است، بیان کرد: اگر شخص بخواهد به‌عنوان محافظ به همراه کسی به‌جایی برود، کمتر به داشتن خصوصیات ظاهری نیازمند است و بیشتر باید در این زمینه متخصص باشد اما اگر به‌عنوان گروه تشریفاتی اعزام می‌شود، ویژگی‌های ظاهری حائز اهمیت است.

وی در تکمیل صحبت‌هایش گفت: تصمیم دارم در هفته‌های آینده برای عموم مردم در سرتاسر ایران دوره‌های آموزشی خوبی برگزار کنم تا آن‌ها بدانند از خود و اعضای خانواده‌شان در مواقع ضروری چگونه مراقبت کنند.

صفایی با اشاره به ضایعه دردناک قتل آتنا اصلانی که اخیراً اتفاق افتاده است تصریح کرد: یک همراه یا محافظ باید به مسائلی فکر کند که دیگران به آن فکر نمی‌کنند. ما در کل دنیا 11 سازمان جهانی مربوط به این موضوع داریم. باید متوجه شویم که سازمانی که با آن کارکنیم چقدر قدرت دارد و چگونه کار می‌کند؛ منظورم این است که ما نباید گول بخوریم.

صفایی گفت: من دوست دارم با پلیس‌هایمان گپ بزنم و بگویم که در این زمینه باهم همکاری کنیم؛ چراکه در این صورت کار آن‌ها نیز در این راستا کمتر خواهد شد.

مؤسس و مدیر گروه مراقبتی و تشریفاتی کانسپت اضافه کرد: ما شوکی به اسم شوک 4 تا 12 ثانیه داریم؛ به‌گونه‌ای که مثلاً وقتی کیف کسی را می‌زنند، می‌گوید من در آن‌یک دقیقه اول نفهمیدم چه شد! و افرادی که این دوره را دیده‌اند، می‌توانند در لحظه تصمیم بگیرند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: من اینجا به کوهسار بهرامی قول می‌دهم که در این راستا و در کردستان کمکش می‌کنم و هر کاری از دستم بربیاید برایش انجام خواهم داد.

«فرمول یک» به تهیه‌کنندگی افشین حسین‌خانی، شنبه تا چهارشنبه بین ساعت 17:30 تا 19 از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

منبع: مشرق

انتهای پیام/

کدام یک از هنرمندان بادیگارد دارند؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سیما
۰۴:۲۰ ۲۳ خرداد ۱۳۹۷
واقعا مسخره است.چهار تا برنامه شبهای برره اجرا کردن.بادیگارد گرفتن.خجالت آوره
Germany
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۷ فروردين ۱۳۹۷
ازبس چهارتا دختر این گلزار که میبینن انگار خدارو دیدن که گلزار و امثال گلزار فکر میکنن از کون آسمون افتادن،من نمیدونم کی این گلزار بازیگر کرده آخه آدم قحطی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۰۸ شهريور ۱۳۹۶
واقعا خجالت داره بادیگارد دارن که چی بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
یعنی اینها ایقدر مهم و جذاب و از اسمون افتاده هتسند که بادیگارد نیاز دارن تافته های جدا بافته
United States of America
ناشناس
۱۴:۰۴ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
متاسفانه اینقدر بها دادیم این شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
دوست دارن بادی گارد داشته باشن
Iran (Islamic Republic of)
منصوری
۱۰:۲۱ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
وقتی میان خیابون بعضی افراد آزارشون میدن آویزون میشن هی حرف میزنن مزاحمت ایجاد میکنن مجبورن هستن. اگر عادی بیان امکان داره افراد مقرض ضربه بزنن بعدبزارن به پای این گروه و اون گروه سیاسی . فتنه ایجاد میکنن. بندگان خدا از پول خودشون محافط میگیرن چند نفرم شاغل میکنن من خودم یه کارگرم تویه شرکت خواستید آدرسم میدم یه فرد مشهور نیستم آدم نباید تنگ نظر باشه (آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند)
-
ناشناس
۰۸:۵۵ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
خخخخخ چقدر مسخره است آخه شما کی هستین که بادیگارد داشته باشین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۳ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
ان شالله خدا آخر وعاقبت هممونو ختم بخير كنه
-
بیژن
۰۸:۰۰ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
بعضی ها تازه به دوران رسیده اند.
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۵:۵۶ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
هنرمندان ما فقط شهیدهای مدافع حرام و حججی هستن روح شان یادشان گرامی
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۵:۵۶ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
هنرمندان ما فقط شهیدهای مدافع حرام و حججی هستن روح شان یادشان گرامی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۷ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
محسن جان حججی؛ توبه کردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۱ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
همش خودنماییه
آخه کی با شما کار داره؟
Iran (Islamic Republic of)
Nashanas
۰۰:۱۰ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
وقتی مردم یه هنرمند معروف رو میبینن و همش هل میدن تا باهاشون عکس بندازن ورفتار شایسته ای ندارن اینام مجبورن به خاطر رد از جمعیت بادیگارد استخدام بکنن ایراد از مردم ندید بدید ه
آخرین اخبار