افزایش مستمری مددجویان بهزیستی که همزمان با ایام انتخابات اتفاق افتاده بود، متوقف شده و مستمری به ماننده گذشته به این افراد پرداخت می شود.

افزایش مستمری مددجویان بهزیستی منتفی شد؟/ دلخوشی 2 ماهه پایان یافتبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مددجویان سازمان بهزیستی را اقشار گوناگونی چون معلولان، زنان سرپرست خانوار، کودکان بی سرپرست و بدسرپرست و سایر افراد تحت پوشش تشکیل می دهند و خدمات گوناگونی نیز از سوی این سازمان رفاهی و خدماتی به آن ها ارائه می شود.

طی روزهای اخیر برخی از افراد تحت پوشش خانواده مددجویان سازمان بهزیستی کشور از جمله مددجویان معلول، از عدم واریز به موقع مستمری فرزند معلول خود اظهار نارضایتی می کنند.

برخی از این مددجویان نیز از قطع نا بهنگام مستمری مددجویان بهزیستی گله مند هستند و پیگیری این مطلب را به نمایندگان خود یعنی خبرنگاران در رسانه های مختلف کشور سپرده اند.

30 شهریور ماه بود که محسنی بندپی، رئیس سازمان بهزیستی در بوشهر خبر از افزایش مستمری مددجویان بهزیستی داد. او با تاکید بر توجه به معیشت مددجویان زیرپوشش بهزیستی خاطر نشان کرد: در راستای بهبود وضعیت معیشتی مددجویان بهزیستی بر‌اساس تدابیر رئیس جمهور مستمری این افراد افزایش می‌یابد.

بندپی با اشاره به افزایش بیش از 3 برابری مستمری مددجویان بهزیستی تصریح کرد: مستمری مددجویان بهزیستی هر سال افزایش می‌یابد که در نیمه نخست امسال نسبت به سال قبل از رشد 3.4 برابری روبه‌رو بوده است.

اما از سوی دیگر، زمزمه هایی در میان مددجویان بهزیستی شنیده می شود مبنی بر اینکه، اضافه و چند برابر شدن مستمری آن ها، تنها مربوط به دوران برگزاری انتخابات و روزهای پر تب و تاب تبلیغات آن زمان بوده است و در حال حاضر از آن وعده‌های خوش آب و رنگ، چیزی به چشم نمی آید.

یکی از این افراد می گوید: از وقتی که گفته شد بهزیستی، امسال مبلغ مستمری مددجویان خود را افزایش داده است، تنها یک بار اضافه مبلغ فوق به حساب فرزندان معلولم واریز شد و پس از آن دیگر از واریز مبلغی بیشتر از مستمری سابق هیچ خبری نیست.

او که زن میانسالی است اینطور به حرف هایش ادامه می دهد: من مادر ۲ پسر معلول هستم و نگهداری از این دو فرزند در منزل، هزینه بسیار بالایی را برایم در بر دارد و متاسفانه چند ماهی است که مستمری فرزندانم قطع شده است و با وجود پیگیری های مکرر حضوری و تلفنی، هنوز مشکل واریز مستمری فرزندانم حل نشده است.

نمونه این قبیل مددجویان بسیارند و چه بسا تعداد بی شماری از افراد که در شهرها و روستاهای دورافتاده کشور دستشان به راه ارتباطی ای این چنینی نرسد و صدای مظلومیت شان در حجم دردهای متعددی که دارند گم می شود.

مددجویان باید مستمری بگیر یک مجموعه باشند

احمد خاکی معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ، با رد قطع مستمری مددجویان این سازمان، تصریح کرد: خبرها مبتنی بر قطع مستمری مددجویان بهزیستی صحت ندارد و واریز مستمری طبق سنوات گذشته ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: بعد از پیگیری سازمان بهزیستی مشخص شد که تعدادی از مددجویان این سازمان از مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی و دیگر مجموعه های حمایتی هستند، بنابراین مستمری که از سوی بهزیستی به آن ها پرداخت می‌شد، فعلا متوقف شده است.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: افرادی که تحت پوشش هر یک از نهادهای حمایتی کشور شامل کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی کشور و سایر مجموعه های حمایتی و امدادی هستند، تنها به دریافت یارانه و مستمری از یکی از نهادهای موجود مجاز هستند و احتمالا افرادی که نسبت به عدم واریز مستمری خود طی روزهای اخیر اعتراض دارند، جزو کسانی هستند که از بیش از یک نهاد، مستمری می گیرند.

بلا تکلیفی لایحه حمایت از معلولان و بار سنگین نگهداری از ۵ معلول بر دوش برخی خانواده ها

در آخرین سرشماری ها علاوه بر خانواده های دارای ۱ تا ۳ معلول، در حال حاضر در سطح کشور، ۱۳۸ خانوار دارای ۵ معلول در ۲۷ استان، ۲۱ خانوار دارای ۶ معلول در ۱۲ استان و ۴ خانوار دارای ۷ معلول در ۴ استان زندگی می‌کنند.

مقرر شده است که به شرط تصویب لایحه حمایت از حقوق معلولان، حقوق خانواده های فوق، تا مبلغ ۲ میلیون تومان افزایش بیابد که سرنوشت این لایحه نیز همچنان بلاتکلیف مانده است.

لایحه بلاتکلیف تا دلتان بخواهد در مجلس شورای اسلامی موجود است اما ای کاش مسئولان، با اولویت بندی مسائل مختلف نسبت به حل مشکلات مردم کمی با شتاب بیشتری قدم بردارند و بار سنگینی که بر دوش خانواده های نیازمند نشسته است را سبک کنند.

به راستی مستمری فعلی که سازمان بهزیستی، کمیته امداد و سایر نهادهای حمایتی به مددجویان خود پرداخت می کنند، برای چند روز از گذران زندگی پر درد این افراد کافی است؟

از کنار اخبار قطع واریزی این مستمری که بگذریم، اگر کلاه خود را قاضی کنیم، پر واضح است که یک مددجو، حتی اگر هزینه های درمانی نداشته باشد، با مبلغ مستمری فعلی، تنها چند روز، شاید کمتر از ۲ هفته را می تواند زندگی کند و برای مابقی روزهای ماه، تا موعد مقرر مستمری در ماه بعد، باید به قول قدیمی ها، کاسه چه کنم چه کنم در دست بگیرد.

جستجوی چرایی و علت ضعف در ارائه خدمات به نیازمندان واقعی کشور که تحت پوشش سازمان های مختلف دولتی و نهادهای مردمی هستند، موضوعی است که در کنترل و مهار معضل فقر، نقش به سزایی دارد.

انتهای پیام/

منتفی شدن افزایش مستمری مددجویان بهزیستی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۷ ۱۹ فروردين ۱۳۹۸
بندههاي خدا چقدر منتظر اين افزايش مستمري بودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
سلام من خودم یک معلول خانواده ام ۴ نفریم اما ۵۳ هزار تومان ماهیانه دریافت می‌کنند این ماه هیچ اضافه مستمری به حساب من واریز نشده شما بگید با ماهی ۵۳ هزار تومان می توان ۴ نفر را اداره کرد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
سلام من خودم یک معلول خانواده ام ۴ نفریم اما ۵۳ هزار تومان ماهیانه دریافت می‌کنند این ماه هیچ اضافه مستمری به حساب من واریز نشده شما بگید با ماهی ۵۳ هزار تومان می توان ۴ نفر را اداره کرد ؟
Iran (Islamic Republic of)
خدارحم رحیمی
۲۰:۳۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۷
سلام .چرا میگویید قطع مستمری مددجویان صحت ندارد.مستمری من از اسفند ماه 1395 قطع شده مکرر نامه نوشتم و با مدیر کل استان تهران ملاقات کردم ولی بی فایده بود.از هیچ نهاد حمایتی حقوق دریافت نمیکنم .2 فرزند خردسال و مستاجر میباشم.لطفا پیگیری کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۲ ۱۴ فروردين ۱۳۹۷
باید واسه معلولان خونه بسازن ولی بهزیستی معرفی میکنه به بنیاد مسکن اخه یه معلول چه جوری میتونه قسط وام بنیاد مسکن را بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۰۸ فروردين ۱۳۹۷
سلام هموطن سال نو بر همه مبارک باد .برادر وخواهر گرامی همدرد منم معلول شدید حرکتی ام نمیدونم چرا کمک یارانه اسفند ماه منم واریز نشد
Iran (Islamic Republic of)
نوید
۱۱:۲۲ ۰۵ فروردين ۱۳۹۷
سلام مشکل شنوایی دارم و بیکار هستم دوتابچه شیر به شیر دارم ومستاجر هم هستم یعنی دارم دیونه میشم هیج جا کار بهم نمیدن پولی هم ندارم خودم که حتی شغل ساده ای انجام بدم الان موندم که برم بهزیستی ابا کمکم میکنن حتی ناچیز هم باشه باز خوبه پول شیر خشک و پوشاک بچه هامم باشه باز خوبه لطفا راهنمایی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۰۸ فروردين ۱۳۹۷
سلام خواهرم خدا کمک کنه .مثل ما تو کشور زیادن .توکل بخدا کن برو بهزیستی یا کمیته اگه خدابخواد درست میشه
Iran (Islamic Republic of)
محمدمهدی
۰۰:۵۳ ۰۵ فروردين ۱۳۹۷
سلام من مادرپسر۵ ساله معلول ذهنی هستم که تحت پوشش بهزیستی میباشدمستمری که اصلاتاحالادریافت نکرده فقط اضافه یارانه مبلغ ۹۵هزارتومان بهمن ۹۶واریزشده بودولی اسفندماه واریزنشده بچه من دارای بیماری عترضه قلبی نیزمیباشدومدام تحت نظرپزشک معالج اس توروخداپیگیری کنیدویارانه فرزندم راپرداخت کنیدخیلی خیلی بچم توفشاره راه درامدی نداریم توروخداکمک کنیدخواهش میکنم
Iran (Islamic Republic of)
شهرام صابرچگنی
۱۹:۰۰ ۲۸ اسفند ۱۳۹۶
عید امده خبری از مستمری بهزیستی نیست
Iran (Islamic Republic of)
مرجان فیروززاده
۰۲:۲۰ ۲۴ اسفند ۱۳۹۶
من سرپرست خانوارم دوتا مریض اعصاب روان دارم مسکن ندارم3فرزند دارم یکیشون مریض هسته با همسرم حقوق 3نفر بهم میدن چرا؟مسکن ندارم 12 سال زیر پوشش بهزیستی هستم یه اتاق میخوام فقط خونه نمیخوام ازپس کرایه خونه برنمیام خودم مریضم بازم کار دارم میکنم خرجی بگذرونم تورو خدا فکری بحال ما بکنین
Iran (Islamic Republic of)
مرجان فیروززاده
۰۲:۲۰ ۲۴ اسفند ۱۳۹۶
من سرپرست خانوارم دوتا مریض اعصاب روان دارم مسکن ندارم3فرزند دارم یکیشون مریض هسته با همسرم حقوق 3نفر بهم میدن چرا؟مسکن ندارم 12 سال زیر پوشش بهزیستی هستم یه اتاق میخوام فقط خونه نمیخوام ازپس کرایه خونه برنمیام خودم مریضم بازم کار دارم میکنم خرجی بگذرونم تورو خدا فکری بحال ما بکنین
Iran (Islamic Republic of)
مقدم
۲۰:۲۳ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
مستمری بهزیستی مطلقه کی واریز میشه ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
ای بابا آخه چرا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۲ ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
سلام چرا حقوقی که به حساب یارانشون واریز میشد دقیقا پس از چند ماه پرداخت قطع شد
Iran (Islamic Republic of)
فخ
۲۱:۴۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۶
خدارا شکر
آخرین اخبار