روش پخت مینی کیک زغال اخته پنیری

طرز تهیه مینی کیک های خوش طعم و با مزه برای میهمانی ها را مشاهده نمایید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،طرز تهیه مینی کیک های خوش طعم و با مزه برای میهمانی ها را مشاهده نمایید.

مینی کیک زغال اخته پنیری

مواد لازم:

آرد: 230 گرم
شکر: 180 گرم
کره: 120 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
اسانس وانیل: چند قطره
بیکینگ پودر: 1 ق چ
پنیر خامه ای (تکه ای): 200 گرم
زغال اخته: 200 گرم

طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر را با هم زن بزنید تا کاملا مواد کرمی شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم فولد شود. اسانس را اضافه کنید، شیر و مواد خشک را در سه مرحله به تناوب به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا هم زن را خاموش کنید، داخل مواد، پنیرهای تکه ای و زغال اخته را ریخته و با لیسک به خورد هم بدهید تا کاملا مواد ترکیب شوند، در انتها قالب های مینی کیک را چرب کرده و از مواد تا حجم سه چهارم قالب پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه بپزید. در انتها بعد از پخت به دلخواه، ساده یا با پودر قند تزیین کنید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

طرز تهیه یک کیک خوشمزه با طعم زغال اخته

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.