تولید دو هزار و 461 تن گوشت قرمز در خراسان شمالی

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: از ابتدای امسال دو هزار و 461 تُن گوشت قرمز و 12هزار و 822 تُن گوشت مرغ در استان تولید شد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد، حمید رمضانی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: این میزان گوشت با ذبح 66هزار و 87 رأس دام سبک و سنگین و شش میلیون و 99 هزار قطعه مرغ تولید شد.

وی افزود: در نظارت بازرسی از کشتارگاه ها 633 مورد تخلف کشف و 100تُن گوشت معدوم شد.

رمضانی گفت : همچنین 161 پرونده تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع و 37میلیارد تومان جریمه نقدی صادر شد.

انتهای پیام/ط

تولید 15 هزار و 283 تن گوشت در خراسان شمالی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.