طرز تهیه کیک گلابی برگردان

کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

طرز تهیه کیک گلابی برگردان

مواد لازم:

شکر قهوه ای: 110 گرم
کره: 28 گرم
گلابی خرد شده: 338 گرم
شکر: 133 گرم
تخم مرغ: 100 گرم
وانیل: 4 گرم
آرد: 156 گرم
کیک گلابی برگردان

طرز تهیه:

فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ می ریزیم.
شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود 5 دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و نزدیک به هم داخل قالب بچینید.
درون کاسه همزن کره و شکر را 3 تا 4 دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را می ریزیم.
همه مواد را به مدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

کیک گلابی برگردان دسری شیک و خاص

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار