آغاز برداشت میوه جم از باغ‌های هرمزگان

برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،برداشت میوه جم از ۲ هکتار ازباغ‌های هرمزگان آغاز شد.
مسعود گرگیج مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد حدود پنچ تن میوه جم برداشت شود.
مسعود گرگیج افزود: این درخت به صورت پراکنده در سه شهرستان بندرعباس، میناب و رودان کشت می‌شود.
میوه درخت جم بیضی شکل، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد.
برداشت جم تا آخر تیرماه ادامه دارد.
درخت جم، بومی کشور‌های هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری دنیا کشت می‌شود.
میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منگنز، روی و آهن است.
پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش، کبد و تنظیم ضربان قلب می‌شود.
سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد.
انبه، گواوا، گارم زنگی، چیکو، کنار و سه پیستان از دیگر میوه‌های گرمسیری در هرمزگان است.
انتهای پیام/ز

آغاز برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.