به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات نشان داده است که بدن برای جلوگیری از کم خونی و همچنین خونسازی به ویتامینهای B6، B12، اسید فولیک و مواد معدنی آهن نیاز دارد؛ هر کدام از این مواد مغذی نقشی را در پروسه خونسازی ایفا میکنند.علاوه بر مواد غذایی مصرفی، برخی عادتهای غذایی و غیر غذایی نیز هستند که باعث کم خونی میشوند؛ در نهایت افرادی که در خطر معرض کم خونی هستند باید از مصرف مواد غذایی که باعث کم خونی میشوند، دوری کنند.
امروزه مصرف شیرینی و نمک افزایش چشمگیری داشته است اما با مصرف مواد غذایی بدون قند و نمک میتوانید فشار و قند خون خود را کاهش دهید.
در این اینفوگرافی راهکار دستیابی به سلامت خون معرفی شده است.

انتهای پیام/
عمر گران ميگذرد خواهي نخواهي سعي برآن کن نرود رو به تباهي