در ایام محرم از رعایت این اصول طلایی حین پخت و توزیع نذورات غافل نشوید!

کارشناس مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه درباره رعایت اصول بهداشتی تهیه و توزیع مواد غذایی در هیات‌های مذهبی توضیحاتی ارائه داد.

ضرورت رعایت اصول بهداشتی در پخت و توزیع نذورات ماه محرمبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهمن خدادادیان کارشناس مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تسلیت ماه محرم و عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) گفت: مدیران هیات‌های مذهبی در تهیه و توزیع هرگونه موادغذایی نسبت به خرید مواد اولیه دقت کرده و ضمن توجه به اطلاعات و مشخصات درج شده بر روی بسته بندی، از خرید مواد اولیه بی کیفیت و نامرغوب جدا خودداری نمایند.

او با بیان اینکه مدیران هیأت‌ها موادغذایی و نذری خود را در یک مکان بهداشتی و تمیز طبخ کرده و از دخالت افراد ناشناس در تهیه و طبخ غذا جلوگیری نمایند، تصریح کرد: نسبت به رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و بهداشت مواد غذایی دقت و توجه لازم را داشته باشند.


بیشتر بخوانید: توصیه‌های بهداشتی درباره توزیع نذورات که باید بدانید 


وی توصیه کرد: ترجیحا در توزیع نذورات از ظروف خانگی استفاده شود و در صورت ضرورت استفاده از ظروف یکبار مصرف، از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی استفاده شود.

خدادادیان همچنین افزود: در خرید ظروف یکبارمصرف سعی شود که حتما از مراکز معتبر و دارای مجوز با بسته بندی مشخص و تاریخ تولید و مصرف وهمچنین آرم سیب سلامت و مهر استاندارد، خرید شود.

وی در پایان توصیه کرد: عزاداران حسینی می‌توانند هرگونه مشکل بهداشتی را با سامانه شبانه روزی و آنلاین ۱۹۰ وزارت بهداشت مطرح کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام /

هیات‌های مذهبی اصول بهداشتی را رعایت کنند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۷
هیات‌های مذهبی اصول بهداشتی را رعایت کنند پیشنهاد طرح نظارت کارشناسی بهداشت محیط بر پخت غذا در هیات ها عزاداری با همکاری وزارت بهداشت مشارکت سازمان مردم نهاد و از وجود کاشناسی مهندسی بهداشت باز نشسته وزارت بهداشت اقدام بسیار خوبی میتوان مطمن در تهیه توزیع عرضه غذای نذری داشته باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۷
هیات‌های مذهبی اصول بهداشتی را رعایت کنند پیشنهاد طرح نظارت کارشناسی بهداشت محیط بر پخت غذا در هیات ها عزاداری با همکاری وزارت بهداشت مشارکت سازمان مردم نهاد و از وجود کاشناسی مهندسی بهداشت باز نشسته وزارت بهداشت اقدام بسیار خوبی میتوان مطمن در تهیه توزیع عرضه غذای نذری داشته باشد
Iran (Islamic Republic of)
شرافت
۱۰:۱۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۷
طر ح نظارت کارشناسی بهداشت محیط بر پخت غذا در هیات ها عزادای با همکاری سازمان مردم نهاد واز وجورد کاشناسی مهندسی بهداشت ا باز نشسته وزارت بهداشت فدام بسیار خوبی میوان مطمن در تهیه توزیع عرضه غذای نذری داشته باشد