ایده‌های کاربردی هنگام کار در آشپزخانه + فیلم

روش پوست گرفتن انواع صیفی‌جات به روش آشپزهای حرفه‌ای آموزش داده شده است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از تفاوت‌های شاخص بین آشپزهای حرفه‌ای و آماتور، روش گرفتن پوست صیفی‌جات و دیگر مواد غذایی توسط آنهاست.

فیلم زیر روش حرفه‌ای پوست گرفتن این محصولات را نشان می‌دهد.

 


بیشتر بخوانید: اقدام خطرناک یک فعال محیط زیست برای جلب توجه + فیلم 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار