شبکه آلمانی NDR از ثبت رسمی کانال ویژه مالی اروپا و ایران موسوم به SPV خبر داد.

ثبت رسمی کانال ویژه مالی اروپا و ایرانبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه آلمانی NDR به نقل از منابع آگاه از ثبت رسمی کانال ویژه پرداخت اروپا و ایران (SPV) خبر داد.

این پایگاه خبری اعلام کرد آلمان، فرانسه و انگلیس به صورت رسمی کانالی به منظور تبادل مالی با ایران ایجاد کرده‌اند و نام این کانال INSTEX است.

طبق اعلام NDR، فرانسه با راه‌اندازی یک شرکت، میزبانی این کانال مالی را پذیرفته و «پر فیشر» بانکدار برجسته آلمانی و رئیس سابق کامرزبانک آلمان هم مسئولیت ریاست آن را بر عهده می‌گیرد. انگلیس نیز رئیس هیئت نظارت است.

لارنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال نیز گزارش کرد کانال ویژه مالی به عنوان یک شرکت در ساختمان وزارت اقتصاد و دارایی فرانسه ثبت شده است.

قرار است هریک از این سه کشورِ اروپایی امضاکننده برجام (انگلیس، آلمان و فرانسه) یک نماینده از وزارت خارجه خود در این شرکت داشته باشند.

«میگوئل برگر» رئیس اداره اقتصادی وزارت خارجه آلمان، «موریس گوردو مونتانیه» سفیر سابق فرانسه در پکن و «سیمون مک‌دانلد» از معاونین وزارت خارجه انگلیس نمایندگان سه کشور اروپایی در این ساز و کار خواهند بود. به سایر اعضای اتحادیه اروپا هم گفته شده که می‌توانند به این ساز و کار مالی بپیوندند.

منابع اروپایی می‌گویند این کانال مالی به بانک‌ها این امکان را می‌دهد که علی‌رغم تحریم‌های آمریکا با ایران همکاری داشته باشند.

ثبت رسمی کانال ویژه مالی اروپا و ایران
«پر فیشر» رئیس سابق کامرزبانک آلمان که قرار است ریاست SPV را برعهده بگیرد

طبق اعلام مقامات اروپایی، این سازوکار در گام نخست، تجارت کالاهای انسانی (شامل مواد غذایی و دارو) را تحت پوشش قرار می‌دهد، اما بعدا دامنه پوشش آن گسترش می‌یابد.

به نوشته اشپیگل، این شرکت روز گذشته در روزنامه رسمی دولت فرانسه ثبت شده و قرار است تا ساعاتی دیگر سه کشور اروپایی در بیانیه‌ای ثبت این شرکت را رسانه‌ای کنند.

در روز‌های گذشته وزرای امور خارجه و اقتصاد فرانسه از راه‌اندازی قریب‌الوقوع چنین کانال  مالی مستقلی خبر داده بودند. 

آمریکا تهدید کرده است که ممکن است مقامات اروپایی دخیل در این کانال مالی را در فهرست تحریم‌های خود قرار دهد.

این در حالیست که رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز گذشته (چهارشنبه) اعلام کرد علی‌رغم خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم‌ها، ایران همچنان به مفاد این توافقنامه پایبند است.

انتهای پیام/

کانال ویژه مالی اروپا و ایران ثبت رسمی شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۲ ۱۲ بهمن ۱۳۹۷
خدا به فکر ملت باشین تاکی به اروپا باید وابسته بود در صورتی که هیچ نشانه اعتماد دران وجود نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
با پایان مهلت ۱۸۰ روزه معافیت ۸ کشور وارد کننده نفت ایران ، این کانال مالی ( spv ) ، عملا هیچ کارایی نخواهد داشت . حتی اگر صادرات حداقلی نفت هم وجود داشته باشه باز با ماهیت این کانال که برای تبادلات اقلام انسان دوستانه ( غذا و دارو ) است تناقص داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
من عوام هم میدانم اروپا قابل اعتماد نیست با این قاقالی لی ها خوشحال نشویم و منتظر نتیجه باشیم. چون آلمان گوش بفرمان ترامپ است و خود فرانسه بی ثبات است و بریتانیا هم در تب برگزیت.
Iran (Islamic Republic of)
123
۲۲:۲۷ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
این غذا و دارو رو با چه ارزی میخوان حساب کنن؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
تنگه هرمز رو ببندیم تا فشار رو اونا بیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
میگن غذا کمش دارویه
دارو زیادش هم غذاست
یکیش هم باشه کافیه
این هم
نتیجه اعتماد به امضای ابرقدرت دوران
ایالات متحده امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
اروپا و آمریکا به ملت و دولت ایران بدهکارند طوری وانمود نکنید که انگار ما بدهکار یم!!!!!!!!
ایران اسلامی نمره بیست را از بیست نمره، در پایبندی به تعهداتش را گرفت .آیا شایسته نیست غربیان نمره پنج را در پایبندی به قول و قرارها و تعهداتشان بگیرند ؟؟؟و گرنه هیچ برنامه اتمی بد نیست مگر اینکه ما سلاحش را ساخته و آزمایش کرده باشیم حتی غنی سازی نود و نه درصد!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
یعنی اینقدر گشنه ایم که فقط به غذا و دارو بسنده کرده آید.بابا بزنید زیر این قرارداد ننگین !!! این ها توهینی به ملت مقاوم و شجاع ایرانی و پایمال کردن خون شهیدان است.
چه افتخاری دارد !!!
توقف برنامه اتمی افتخارش کجاست؟؟؟؟
افتخارش ادامه دادن تحریمهاست؟؟؟
افتخارش خروج آمریکاست و باز گرداندن اموال و دارایی‌های بلوکه شده ایران در بانکهای آمریکاست؟؟؟
افتخارش فضولی در برنامه موشکی و دفاعی ایران اسلامی است؟؟؟
افتخارش طولانی شدن تعهدات غربیها و شرط و شروط گذاشتن آنهاست؟؟؟؟
افتخارش فروش هواپیماهاست؟؟؟؟
افتخارش فضولی دیگران در برنامه فضایی و ماهواره بر و ماهواره های ایرانی است؟؟؟
افتخارش فروش نفت در حد و اندازه های کشوری بزرگ همانند ایران اسلامی است؟؟؟
و در آخر افتخارش تنها گرفتن غذا و داروست؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
من
۲۰:۰۹ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
دولت بی کیفیت
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۱۹:۵۸ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
اروپا و آمریکا و سایرین پذیرفتند که به تعهداتشان پایبند باشند ،اولا آمریکا غلط کرد از پیمان برجام خارج شد و دیگران را هم تشویق به خروج کند و حالا که در این قرارداد مرده ای بیش نیست شرط و شروط میگذارد ،اصلا آمریکا چه حقی دارد که به خود اجازه فضولی و مداخله و تحریم و تهدید دیگر کشورها را بدهد و اروپا هم با این مسخره بازیها دیگر شورش را درآورده پس تنها هدفشان فقط نابودی صنعت هسته ای بود و دیگر همه قول‌ها و قرارها یادشان رفت و گویا همه خود را به دیوانگی و یا آلزایمر و فراموشی زده اند!!!!!! برای تنیهه کردن غرب و آمریکا تنها راه ممکن برای جمهوری اسلامی ،خروج از برجام و آزمایش های بزرگ و ترکاندن ترقه هایی که صدایش به گوشه‌ای کارشان برسد!!!!!؟؟؟؟
زودتر از این قرارداد ننگین و نه قرارداد افتخاری خارج بشید به نفع همه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۶ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
همون نفت در برابر غذاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
به نظر من اگه حقوق های بیست میلیون تا دویست میلیونی مسولین و کم کنن و پاداشای میلیاردی به افراد خاص ندن همونو بین مردم پخش کنن نیازی به اروپاییها نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۱ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
چقدر عالیییییییییییی ما به همه انچه که از برجام میخواستیم رسیدیم
پیشنهاد میدم امروز رو توی تقویم ثبت کنن
فکر کن از ۴ سال پبش تا حالا مبنای مذاکرات ما در مسئله ی هسته ای ، غذا ودارو بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۰ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
هشت ماه دوندگی برای منافع اروپا . اروپا تشته ارتباط با ما هستند.آنها در سراسر خاورمیانه بدون ایران به بن بست می خورند.
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۸:۳۸ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
اولا اروپا هیچ کاری رو بدون هماهنگی با آمریکا انجام نمیده.دوما اونا فقط دنبال استثمار دیگر کشور ها هستن و آبی ازشون واسه ما گرم نمیشه.پس بدونید حتی اگه svp هم برقرار بشه اونی نیست که من و شما فکر میکنیم.اونا به دنبال چیز دیگری هستندو با امریکا در تعامل کامل هستن. سوما امریکا به دنبال نابودی جمهوری اسلامی نیست.اونا از طریق ایران اعراب رو میلیارها دلار دوشیدند.سیاست اونا چیزی نیست که من و تو ازش حرف بزنیم.طراحی اونا واسه 50 سال اینده هست.حتی نمیتونید پیشگویی کنید
۱۲۳۴
آخرین اخبار