ترب سیاه معجزه‌ای برای سلامت کبد

مزایای ترب‌سیاه در طب سنتی بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. حمایت از سلامت کبد، کاهش چربی خون و بهبود شرایط هضم غذا از فوایدی است که این گیاه با خود همراه دارد.

سلامت مواد غذایی و تناسب اندامبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترب‌سیاه از قدیم به‌عنوان درمان بسیاری از بیماری‌ها مورداستفاده قرار می‌گرفته است. به همین دلیل این گیاه در اروپا و آسیا بسیار شناخته‌شده است و مورد مصرف قرار می‌گیرد.

با آنکه پوست این گیاه سیاه و بنفش تیره است، اما داخل این گیاه روشن است و سرشار از منیزیم، پتاسیم، ویتامین و آهن است، البته گروه خانواده‌های ویتامین C نیز در آن به‌وفور یافت می‌شود.

مزایای ترب‌سیاه در طب سنتی بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. حمایت از سلامت کبد، کاهش چربی خون و بهبود شرایط هضم غذا از فوایدی است که این گیاه با خود همراه دارد.

پزشکان طب سنتی توصیه می‌کنند برای تمرکز اعصاب و کاهش استرس نیز ترب سیاه مصرف کنید. این‌ها تنها فواید این گیاه نه چندان زیبا به‌حساب نمی‌آید، بلکه ترب سیاه در افزایش رشد مو و درمان سرفه نیز می‌تواند مؤثر باشد.

پزشکان می‌گویند از آنجاکه ویتامین C برای جلوگیری از بیماری‌های مزمن در بدن بسیار مفید است تلاش کنید ترب سیاه مصرف کنید، زیرا این ترب سرشار از ویتامین C است و می‌تواند به‌عنوان منبع این ویتامین برای افراد به‌حساب بیاید البته افرادی که تصمیم به کاهش وزن دارند مصرف ترب سیاه را در اولویت سبد غذایی خود قرار دهند، زیرا این گیاه چربی ندارد و سرشار از فیبر است و می‌توان آن را به راحتی مصرف کرد.

منبع: جام جم

انتهای پیام/

مزایای ترب‌سیاه در طب سنتی چیست؟

برچسب ها: تغذیه ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.