ترشی خرفه را چگونه در منزل درست کنیم؟

در مطلب زیر طرز تهیه ترشی خرفه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است.

ترشی خرفه را چگونه در منزل درست کنیم؟

برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می‌کند. حرارت خون و کبد و معده را تسکین می‌دهد و برای تسکین حدت تب‌های گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد‌های گرم بسیار خوب است. خونریزی از هر عضوی را قطع می‌کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می‌باشد. در ادامه طرز تهیه این ترشی خوش طعم و مقوی را به شما آموزش میدهیم.


بیشتربخوانید: طرز تهیه سالاد تن آووکادو بدون سس مایونز


مواد اصلی

سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم
سیر رنده شده: ۱۰ حبه
نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم؛ و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند، ولی هنوز تازه بماند؛ و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.

۲. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم. روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

۳. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.

منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

دستور تهیه ترشی خرفه؛ مخصوص افراد دیابتی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رویا ارمیده
۱۷:۳۱ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
عالییی ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۶ ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۰۲:۰۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
عالی بود،ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
بسیار عالی خدا قوت
آخرین اخبار