شناسایی مرغداری های متخلف در کرمان و زرند

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی استان کرمان گفت: با بررسی‌ در سامانه‌های GIS طیور و قرنطینه دامپزشکی، سه واحد متخلف پرورش طیور در شهرستان‌های کرمان و زرند شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهدی رفیعی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی استان کرمان گفت: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی کشور، صنعت مرغداری در تمام مراحل از تولید جوجه یک روزه، دوره پرورش و نیز مرحله پایانی (بارگیری و حمل به کشتارگاه جهت کشتار و بسته بندی و رسیدن به دست مصرف کننده) و در واقع کلیه مراحل تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی است.

وی در ادامه تصریح کرد: واحد‌های مرغداری پرورش نیمچه گوشتی و متقاضی جوجه ریزی، می‌توانند با هماهنگی اتحادیه مرغداران منطقه و تایید بهداشتی مرغداری توسط شبکه دامپزشکی شهرستان مربوطه و ثبت در سامانه GIS طیور استان اقدام به جوجه ریزی کنند.

این مقام مسئول با تاکید بر وظایف کلیه شبکه‌های دامپزشکی تابعه مبنی بر نظارت دقیق و مستمر بر تعداد جوجه ریزی در ابتدای دوره پرورش و تعداد مرغ بارگیری شده در پایان هر دوره پرورش به مقصد کشتارگاه و مطابقت میزان جوجه ریزی با میزان بارگیری و در صورت وجود اختلاف چشمگیر بین این دو آیتم ناگزیر بایستی معرفی مرغدار به مراجع قضایی صورت پذیرد.

وی در ادامه گفت: با بررسی‌های صورت گرفته در سامانه‌های GIS طیور و قرنطینه دامپزشکی، سه واحد متخلف پرورش طیور که با میزان جوجه ریزی و بارگیری و کشتار در پایان دوره پرورش ، مطابقت نداشت در شهرستان‌های کرمان و زرند شناسایی شدند که با این واحد‌های متخلف برخورد قانونی صورت گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدند.

رفیعی درمورد بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان گفت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک بیماری ویروسی واگیردار و کشنده طیور و مشترک بین انسان پرندگان است و با انجام اقدامات پیشگیرانه می‌توان از شیوع احتمالی آن جلوگیری کرد که البته با تمهیدات انجام شده این اداره کل، سه سال پیاپی از ورود این بیماری به استان جلوگیری کرده ایم.

این مقام مسئول در پایان اعلام کرد: رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماری‌های فراگیر و با مرگ و میر بالا در سطح مرغداری‌ها و شیوع بیماری‌ها گردیده و زمینه را برای ارتقاء سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان فراهم می‌آورد لذا از مرغداران استان درخواست کرد که با شرکت در دوره‌های آموزشی و ترویجی که توسط دامپزشکی و جهاد کشاورزی برگزار می‌شود و همچنین بالا بردن سطح آگاهی خود نسبت به مسائل بهداشتی و قرنطینه‌ای و رعایت دستورالعمل‌های دامپزشکی علاوه بر اطمینان از فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی و با کیفیت برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.

انتهای پیام/ی

نظارت دقیق بر تولید گوشت مرغ در کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار