دستور تهیه ترافل ساده شکلاتی

در این مطلب تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ یک نوع ترافل ساده‌ شکلاتی آشنا کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترافل ساده‌ شکلاتی، می‌تواند در ایام نوروز برای پذیرایی از مهمانان نیز به کار رود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ ترافل شکلاتی، با ما همراه باشید.

دستور تهیه‌ ترافل ساده‌ی شکلاتی

مواد لازم:

خامه: یک پیمانه

شکلات کاکائویی: ۴۰۰ گرم

کره: یک سوم پیمانه

وانیل: کمی

پودر قند: به میزان لازم

پودر کاکائو: به میزان لازم


بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری


طرز تهیه:

خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شروع به جوشیدن کند.

در این هنگام، تکه‌های شکلات را به خامه افزوده و روی حرارت هم می‌زنیم تا یک خمیر شکلاتی غلیظ به دست آید.

حرارت را خاموش کرده و خمیر کاکائویی به دست آمده را در ظرفی می‌ریزیم. کره و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود.

روی ظرف را با یک روکش نایلونی پوشانده و آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم.

وقتی مایه‌ی شکلاتی سفت شد، از آن‌ها گلوله‌های کوچکی درست می‌کنیم. نیمی از شکلات‌ها را داخل پودر قند و نیمی دیگر را داخل پودر کاکائو می‌غلتانیم.

ترافل‌های آماده شده را در ظرفی مناسب می‌چینیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

چگونه ترافل ساده شکلاتی درست کنیم؟

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.