نیاز‌های تغذیه‌ای سیل زدگان فراموش نشود

رییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان بر توجه به نیاز‌های تغذیه‌ای سیل زدگان تاکید کرد.

مهنوش صاحبدل، رییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، به شرایط فعلی اردوگاه‌های استان و ارسال و توزیع غذا بین سیل زدگان به تعداد فراوان گفت: توجه به نیاز‌های تغذیه‌ای به منظور پیشگیری از سوء تغذیه و ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر ساکنان مناطق سیل زده و افراد ساکن در اردوگاه‌ها الزامی است.

وی، نیاز‌های تغذیه‌ای سیل زدگان خصوصا کودکان ساکن در اردوگاه‌ها را شیر، ماست، دوغ پاستوریزه، تک نفره، خرما، توت خشک، کشمش را عنوان کرد.

صاحبدل اظهار داشت: همچنین توزیع خیار، گوجه و انواع میوه‌ها نیز بین سیل زدگان و به منظور تامین نیاز‌های تغذیه‌ای نقش مهمی دارد.

رییس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان تصریح کرد: در صورت امکان، غذا‌های نرم مثل: فرنی یا سوپ‌های رقیق برای کودکان و سالمندانی که توان جویدن ندارند، تهیه و توزیع شود.

مهنوش صاحبدل در پایان از خیران و دست اندرکارانی که در تهیه و توزیع غذا برای سیل زدگان فعالیت دارند، خواست در تامین این اقلام خوراکی ما را یاری کنند.

انتهای پیام/گ

تهیه و توزیع غذا بین سیل زدگان

برچسب ها: بهداشت ، امنیت غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار