
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها در تهران و سایر استانهای کشور، کباب کوبیده از سیخی ۸ هزار تومان تا سیخی ۸۰ هزار تومان یافت میشود که این تفاوت قیمت، غیر طبیعی و غیر منطقی به نظر میرسد.
حسین محمدی رئیس اتحادیه حلیم و غذاهای سنتی، در گفتگوی تلفنی با شبکه خبر، علت این تفاوت قیمت را بیان کرده است که در ادامه مشاهده میکنید.
انتهای پیام/
..
..
یک راس گوسفد باوزن ۸۰ کیلو گرم دارای ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم فیله است.که اون هم اکثرا همراه ران گوسفندبه مشتری فروخته میشه.تمام کباب های فیله از فیله کوساله تهیه میشه چون یک گوساله بسته به وزنش بین ۱،۵ تا ۳کیلو فیله داره.
هیچ رستوران داری گوشت دور ریز نداره چون گوشت غیر قابل استفاده برگ را برای کوبیده استفاده میکنند.
طرف اینقدر ناشیانه صحبت میکرد که بحث کباب کوبیده اصلا فراموش شد.ازطرف دیگه یا زمان بیشتری در نظر بگیرید یا همان زمان را مدیریت کنید.درمجموع فکر نکنم کسی چیزی دستگیرش شده باشه.
من که نتوانستم رمز گشایی از سخنان این مرد عزیز کنم.