پیش بینی تولید ۵۲ هزار تن گوشت سفید در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از پیش بینی تولید ۵۲ هزار تن گوشت سفید امسال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت:پیش بینی می‌شود امسال این شهرستان با تولید ۵۲ هزار تن گوشت سفید بیش از ۱۸ درصد تولید گوشت سفید مازندران را به خود اختصاص دهد.

وی افزود:به منظور تولید و ایجاد در عرضه وتقاضا در بازار این شهرستان با داشتن ۳۶۲ واحد مرغداری فعال با ظرفیت جوجه ریزی ۵ میلیون و ۵۷۶ هزار قطعه جوجه در هر دوره پرورش ۱۰ هزار و ۴۰۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار هدف عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: پرورش دهندگان جوجه گوشتی برای درخواست جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری خود، در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) ثبت نام کنند.

اسلامی با اشاره به مزایای گوشت سفید افزود: گوشت مرغ یکی از مهم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود که سرشار از پروتئین‌های مختلف است که جایگزین سالم و مناسبی برای گوشت قرمز است.

وی گفت: بر اساس مطالعات انجام شده غذا‌هایی مانند گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند می‌توانند از بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کنند.
انتهای پیام/س
 


تولید بیش از ۱۸ درصد تولید گوشت سفید مازندران در آمل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.