با اجرای ۱۱۹ کاروان ترویج بهره‌وری در مازندران، دانش روز کشاورزی به مزارع رسید و امید به شکوفایی تولید و ارتقاء معیشت کشاورزان بیش از پیش تقویت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده  - جهانگیر علیزاده مدیر هماهنگی ترویج استان مازندران گفت:با اجرای ۱۱۹ "کاروان ترویج بهره‌وری" در سراسر استان، دانش روز کشاورزی به مزارع رسید و امید به شکوفایی تولید و ارتقاء معیشت کشاورزان بیش از پیش تقویت شد.

او این رویداد‌ها را گامی مهم در مسیر ارتقاء دانش فنی و افزایش راندمان تولید در بخش کشاورزی عنوان کرد.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی مازندران گفت: این کاروان‌ها با هدف انتقال آخرین یافته‌های علمی، معرفی تکنیک‌های نوین و روش‌های بهینه مصرف منابع به کشاورزان و بهره‌برداران روستایی و عشایری طراحی و اجرا شده‌اند.

علیزاده افزود: هر کدام از این برنامه‌ها، جرقه‌ای از امید برای دستیابی به کشاورزی پایدارتر، تولیدات باکیفیت‌تر و در نهایت، رونق اقتصادی و بهبود سطح زندگی کشاورزان عزیز استان است. این مدیریت متعهد به ادامه برگزاری این برنامه‌های امیدبخش و کاربردی در طول سال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha