گویا اشتباهات شهرداری شیراز تمامی ندارد؛ این ماجرا با حذف کلمه «شهید» از تابلوی یکی از خیابان‌های شهر بار دیگر بر سر زبان‌ها افتاده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، استان فارس از قبل از انقلاب تاکنون بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید از اقشار مختلف اعم از کودکان خردسال، بانوان، ورزشکاران، روحانیون، پزشکان و مهندسان، اساتید دانشگاهی و کهنسالان را در عرصه‌های مختلف از جمله دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

رهبر انقلاب در سفر اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۷ به استان فارس، شیراز را به قدمت و سابقه علم و ادب و دلدادگی به اهل بیت به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران اسلامی معرفی کردند، نامگذاری که به واسطه قرار داشتن بارگاه نورانی امامزادگان والا مقام از جمله حضرت شاهچراغ (ع) صورت گرفت.

مردم شهیدپرور و ولایت مدار استان فارس به ویژه شهر مقدس شیراز به واسطه شهدا و وجود امامزادگان جلیل القدر و حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) همواره از مسئولان استانی و شهری انتظار دارند تصمیمات و کار‌هایی در این شهر انجام می‌شود با نظارت و دقت بیشتری صورت بگیرد.

در یکسال و نیم اخیر شهرداری شیراز اقدام به جمع آوری و یا نصب تابلو و بنر‌هایی در سطح این کلانشهر کرد، که برخی از این بنر‌ها حاشیه ساز و خبرساز شد و موجی از اعتراض را در سطح فضای مجازی به همراه داشت.

دوم اسفندماه سال ۱۳۹۶ بود که گروهی شبانه اقدام به جمع‌آوری عکس‌ها و تمثال‌های شهدا در سطح شهر شیراز کردند این در حالی بود که صبح آن روز قرار بود نخستین یادواره شهدای مدافع حرم و امنیت استان فارس در سومین حرم اهل بیت (ع) برگزار شود و این موضوع موجی از اعتراضات مردم خداجوی شیراز را به دنبال داشت.

در ادامه واکنش‌ها در پی جمع آوری عکس‌های شهدا، میرزاوند رئیس سازمان سیما و منظر شهری شهرداری شیراز ضمن ادای احترام به ساحت شهدا، جمع‌آوری تعدادی از بنر‌های تصاویر شهدا را اقدامی معمول و با هدف نوسازی این تصاویر همزمان با آغاز سال نو دانست.

اشتباهات بی پایان شهرداری شیراز

این تنها حرکت شهرداری شیراز نبود و در ادامه شامگاه چهارم مهر ۱۳۹۷ بود که خبری مبنی بر نصب یک بنر توهین‌آمیز به شهدا در سطح شهر شیراز در فضای مجازی پیچید به طوری که کاربران زیادی در این زمینه عکس‌العمل نشان دادند.

در این بنر که به مناسبت هفته دفاع مقدس از سوی شهرداری شیراز در میدان نمازی نصب شده بود از تصاویر سربازان رژیم غاصب صهیونیستی به جای رزمندگان دفاع مقدس استفاده شده بود که این مسئله موجب ناراحتی مردم متدین شیراز شد و شبانه گروهی از مردم این بنر موهوم را به پایین کشیدند.

در پی این اتفاق رئیس شورای اسلامی شهر شیراز و همچنین شهردار شیراز نسبت به این مسئله واکنش نشان دادند و از مردم عذرخواهی کردند.
به دنبال این ماجرا و واکنش ها، با دستور شهردار شیراز، رئیس روابط عمومی شهرداری و رئیس روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز برکنار شدند.

بیست و پنجم مهرماه ۱۳۹۷ علی صالحی دادستان پیشین شیراز از صدور کیفرخواست برای عاملان پرونده نصب بنر سربازان رژیم صهیونیست و دستگیری چهار نفر از عوامل مرتبط با این موضوع و ارسال پرونده آن‌ها به دادگاه خبر داد.

اشتباهات بی پایان شهرداری شیراز

در ادامه ۴۰ روز پس از آن که بنر موهوم تفنگداران رژیم اشغالگر قدس در یک میدان شهر شیراز حاشیه ساز شد، اشتباه املایی در عبارت انگلیسی درج شده در بنر DAWN WITH U.S.A (سپیده دم با آمریکا) به جای DOWN WITH U.S.A (مرگ بر آمریکا) مربوط به راهپیمایی ۱۳ آبان نیز واکنش‌هایی را برانگیخت.

‌روابط عمومی شهرداری شیراز به دنبال انتشار اخبار و تصاویری در مورد بنر ۱۳ آبان و اشتباه فاحشی که در آن وجود داشت، اعلام کرد که این اقدام توسط سازمان‌های تبلیغاتی انجام شده است.

اشتباهات بی پایان شهرداری شیراز

نصب المان شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی، در مقابل باغ دلگشا، به علت شباهت نداشتن به تصاویر موجود از آن شاعر پرآوازه و شکل نامناسب از دیگر اشتباهات اخیر شهرداری شیراز بود که انتقادهای فراوانی را از سوی کابران شبکه‌های فضای مجازی  به دنبال داشت.

اشتباهات بی پایان شهرداری شیراز/فعلا منتشر نشود/در انتظار مصاحبه و پاسخ مسئولین شهرداری هستم

همچنین شامگاه دهم مردادماه ۱۳۹۸ بود که با انتشار عکسی در شبکه‌های اجتماعی نشان می داد که شهرداری شیراز به مناسبت شهادت امام جواد (ع) تابلویی را با نوشته اشتباه در یکی از خیابان‌های این شهر نصب کرده است.

در این تابلو که بر روی دیوار سازمان قطار شهری شهرداری شیراز نصب شده بود، جمله «شهادت امام جواد گرامی باد» به نمایش درآمده بود در حالی که برای شهادت همواره از کلمه «تسلیت» استفاده می‌شود.

اشتباهات بی پایان شهرداری شیراز

با انتشار این تصویر در فضای مجازی، روابط عمومی سازمان قطار شهری شیراز در واکنش به انتقاد‌ها در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که خطای موجود در تصویر مانیتور نمای ساختمان قطار شهری شیراز با مضمون شهادت امام جواد (ع) صرفا یک خطای نرم افزاری است که در حقیقت دو تصویر با دو پیام متفاوت روی هم افتاده است. با بزرگنمایی تصویر منتشر شده در فضای مجازی مشاهده خواهید کرد که سرکش‌های حرف "گ" در واژه‌ی گرامی وجود ندارد و آثاری از نقاط حرف "ت" و قسمتی از حرف "ل" واژه‌ی تسلیت به خوبی دیده می‌شود.

سازمان قطار شهری شیراز با قدردانی از اطلاع رسانی این خطا توسط شهروندان گفت: خطای نرم افزاری اصلاح شد.

احمد تنوری رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز هم در پیامی در شبکه های اجتماعی با عذرخواهی از مردم نوشت: اشتباه صورت گرفته در تلویزیون شهری شهرداری شیراز صرفا به خطای نوشتاری منحصر نیست، طراحی و رنگ آمیزی شاد و استفاده از رنگ های جشنی برای مراسم عزاداری، کاری بس ناصواب است.

اشتباه ها در صف رو شدن

اما ماجرا  به همین جا ختم نشد و در تازه‌ترین اخبارها، شهرداری شیراز با نصب تابلویی جدید در یک خیابان در منطقه عادل‌آباد شیراز کلمه شهید را حذف کرد.این اشتباه درحالی است که پیش از این نام خیابان «شهید دستغیب» بوده و هنوز تابلو کوچه‌های فرعی این خیابان نیز با پیشوند «شهید» مزین است.

اشتباهات بی‌پایان شهرداری شیراز/ نظارت چه معنایی در ارگان‌ها و نهادها دارد؟

محمدرضا دهقانی مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده نسبت به تصاویر این تابلو که در فضای مجازی دست به دست می شود، مشخص شد که این عکس و تابلو مربوط به مدت قبل بوده است.

او، در خصوص نظارت شهرداری شیراز نسبت به نصب بنرها و تابلوهای شهری، اظهار داشت: سازمان شهرداری شیراز به محض کوچکترین اشتباه سریعا موارد را اصلاح می کند.

دهقانی با قدردانی از دغدغه رسانه ها نسبت به مسائل شهری، تصریح کرد: سازمان ترافیک شهرداری شیراز در این خصوص با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی کارگاه مصادیقی را راه اندازی کرده و خوشبختانه در مدت اخیر اتفاقات خاصی در این کلانشهر رخ نداده است.

گزارش از مریم رضایی
انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
با سلام
احتراما وقتی که یک نفر را از شهری کوچک و دور دست برای این مهم به شهر پایتخت فرهنگی و شهر سوم اسلامی که با توجه به تعداد دانشگاه ها که در سطح کشور اول بوده و قطب گردشگری پزشکی کشور محسوب میگردد می آورند ، شخصی که در کارنامه خود کار مدیریتی خاصی انجام نداده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
مشکل اینجاست متاسفانه بعضی از مسولین تخصص اون پست ندارند شاید ایشون مدرک و رشته اش کامپیوتر باشه گذاشتنش شهردار...ما داریم امثال ایشون که مدرک با کارش با هک نمیخونه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۱ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
اشتباه یک بار اشتباه دوبار اینکاراعمدیه
Iran (Islamic Republic of)
م
۰۸:۴۱ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
باید به هوش باشیم
Iran (Islamic Republic of)
س
۰۸:۴۱ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
سلام باید سریع تعقیب ومحاکمه شوندمسولین محترم نگذارید خون نادیده گرفته شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
شهردار قبلی خوب و دلسوز بود،این یکی تا الان که کار خاصی ازش ندیدیم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۱ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
چرا نظارت نمیشه و اجازه میدهند هرکسی هر کاری دلش بخواد بکنه.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۲:۰۶ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
اشتباه وسهو جزئی از کار است اما این اتفاقات خیلی مرموز است وبنظر عده ای مخصوصا دست به چنین اقداماتی میزنند
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۱:۲۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
اشتباه کجا بوده همش عمدیه. اشتباه 1بار 2بار، ن هر روز هرروز
کلاه سر کی میخوان بزارن
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۱:۲۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
متاسفم بر اونایی که عمدا با احساسات این مردم شریف و پاک بازی میکنن..
باید دوتاشونو اخراج کنن تا حساب کار بیاد دست بقیه البته همه خودین و از یه طیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
عندی هست درسته تعدادی ازنفوذیان وبهائیها دستگیرشدند اما سربازان گمنام اطلاعات سپاه پاسداران وسایرارگانهای امنیتی باید تمام نفوذیها وخائنین را دستگیر وفقط اعدامشان کنند تادیگر کسی به خود اجازه چنین جسارتی به خون شهدا ونظام اسلامی ندهد
مرگ بر نفوذیها وخائنین ومنافقان منزوی
بااین کارها راه بجایی نخواهید برد اسرائیل نابود شدنیست شک نکنید درودبرایران زمین امپراطور
Iran (Islamic Republic of)
همشهری
۲۳:۲۰ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
فکر نمی کنم این همه اشتباه سهوی باشد . یقینا با برنامه ریزی و هدفمند این اقدامات صورت می گیرد و امیدوارم که قوه قضائیه وارد عمل شود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۲:۴۳ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
اعدام کنید
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۲۲:۳۴ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
وقتی که در انتخاب مدیران بجای شایسته سالاری از رابطه سالاری استفاده میشه نباید انتظار بهتر از این داشت.
انتسابی که تو همه ادارات همینطوره.
Iran (Islamic Republic of)
علیرضایونس زاده حقیقی
۲۲:۳۱ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
ازاقدامات شهرداری شیرازاظهارتاسف می کنم. ماهرچه داریم ازاین شهدا گرانقدر می باشد. ازآقای رئیسی رئیس دستگاه قضا خواهش می کنم که شهردارشیرازرا برکنارکند.
آخرین اخبار