مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان گفت: در بازرسی‌های ماموران مرکز بهداشت استان اصفهان از آشپزخانه‌های حسینیه‌ها و تکایای استان اصفهان یک تن انواع مواد غذایی فاسد کشف شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،سید مهدی میرجهانیان مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان گفت: در بازرسی‌های ماموران مرکز بهداشت استان اصفهان از آشپزخانه‌های حسینیه‌ها و تکایای استان اصفهان یک تن انواع مواد غذایی فاسد کشف شد.

سید مهدی میرجهانیان با بیان اینکه بازرسی اماکن عرضه مواد غذایی و نذورات از یک ماه گذشته تاکنون ادامه دارد گفت: ۷۰ اکیپ نظارتی بازرسی‌های میدانی در سه نوبت صبح، عصر و شب در استان اصفهان انجام می‌دهند.
وی افزود همه افراد فعال در آشپزخانه‌های مساجد و تکایا باید کارت بهداشت داشته باشند.

او با بیان اینکه پارسال گزارش‌هایی نیز مبنی بر استفاده از برنج‌های تاریخ مصرف گذشته و لارو زده داشتیم گفت: امسال مواردی از تخلف در مورد خرما و حبوبات مشکل‌دار نیز قبل از محرم مشاهده و برخورد شد.

او افزود: نذورات غذایی نباید زیاد در معرض هوا و خارج از یخچال باشند و ظروف یک‌بارمصرف بهتر است که تجزیه‌پذیر مانند ظروف لمینیومی، گیاهی، pp (پلی پروپیلن) و سلولزی باشد و علامت "ps" در ته ظروف یک‌بار مصرف یعنی فقط برای مواد غذایی و نوشیدنی‌های سرد باید استفاده شود.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان گفت: شماره تلفن ۱۹۰ هم به طور شبانه روزی و رایگان آماده دریافت گزارش‌ها و رسیدگی به شکایت‌های مردمی است.

انتهای پیام/م

 

کشف مواد غذایی فاسد از آشپزخانه های حسینیه و تکایا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.