از تیلا پیای چینی تا ایرانی

گونه‌ای مهاجم با نام تیلا پیا که خاصیت هجومی دارد، سبب محدودیت‌هایی از طرف اداره محیط زیست به جهت پرورش آن شده است.

از تیلا پیای چینی تا ایرانی

هادی عزتی اصل کارشناس و مسئول تکثیر و پرورش آبزیان خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: تیلا پیا گونه‌ای از ماهیان مهاجم است که تنوع غذایی بالایی دارد و همین امر سبب کاهش منابع غذایی دیگر ماهیان و آبزیان و از بین رفتن آنان می‌شود.

او ادامه داد: به همین دلیل محدودیت‌هایی از اداره محیط زیست در مناطقی که رودخانه‌های آزاد دارند، به جهت پرورش آن وجود دارد هرچند که مجوز پرورش در یزد، کرمان، سمنان و اراک صادر شده است و در خراسان رضوی نیز به صورت کاملا نامحسوس و قاچاقی در حال تولید است.

کارشناس و مسئول تکثیر و پرورش آبزیان خراسان رضوی گفت: ماهی تیلا پیا از کشورهایی، چون چین وارد ایران می‌شود که البته کیفیت خیلی پایینی دارند، اما آنچه که در ایران تولید می‌شود کیفیت به مراتب بسیار بالاتر و طعم مناسب تری را دارا است.

عزتی اصل افزود: اگر مجوز پرورش چنین گونه‌ای در استان صادر شود، می‌توان مدیریت خیلی بهتر و بیشتری نسبت به پرورش این گونه با ارزش انجام داد.


انتهای پیام//ر. س



تیلای پیای ایرانی فاتح نبرد با همتای چینی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.