نوبخت گفت: میانگین افزایش حقوق و دستمزد ۱۵ درصد در نظر گرفته شده که این رقم برای افرادی که حقوق کمتر می‌گیرند، بیش از ۲۰ درصد خواهد شد.

تعیین مقدار افزایش حقوق در سال ۹۹ به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از صدا و سیما، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص تامین منابع طرح‌های عمرانی، اظهار کرد: بر اساس توافقات صورت گرفته، برای سال ۱۳۹۹ هر آنچه از محل واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای حاصل شود، اعم از فروش نفت و سایر اموالی که در این سرفصل دسته بندی می‌کنیم، همه برای طرح‌های عمرانی اختصاص داده شود.

 او با اشاره به اینکه باید در یازدهمین جلسه ستاد بودجه درباره دو موضوع بسیار مهم در لایحه بودجه سال ۹۹ تصمیم گیری می‌شود، افزود: سیاست‌هایی که قبلا اعلام کردیم مبنی بر اینکه حتی ریالی از منابع نفتی در سال آینده برای اعتبارات جاری و هزینه‌ای استفاده نکنیم، به تصویب و تایید رسید تا سال آینده همه این منابع ناشی از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به تملک دارایی سرمایه‌ای اختصاص پیدا کند که عینا از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: موضوع دوم جلسه امروز این بود که منابعی که از محل دارایی‌های سرمایه‌ای به دست می‌آوریم، به چه ترتیبی برای طرح‌های عمرانی استفاده کنیم.

۸۶ هزار طرح ناتمام در کشور

نوبخت ادامه داد: حدود ۸۶ هزار طرح عمرانی ناتمام در کشور وجود دارد که منابع ما برای اجرای آن محدود است؛ بنابراین اولویت بندی ما این است که بتوانیم همه طرح‌هایی که در سال ۱۳۹۹ قابلیت تکمیل شدن را دارد، در اولویت بگذاریم.

وی افزود: سال آینده به همه طرح‌هایی که مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در سفر‌های استانی آن‌ها را جزو برنامه‌های سفر تعیین کردند، مبالغی پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: بخشی از طرح‌های عمرانی که به عوامل تعمیر و نگهداری طرح‌ها حقوق پرداخت می‌کنیم، آن‌ها با اولویت انجام شود و دیگر طرح‌های عمرانی که در استان‌های کم برخوردار است مورد توجه قرار گیرد و در اولویت است.

معاون رئیس جمهور افزود: حدود ۶۶ تا ۷۰ میلیارد تومان در سال آینده برای طرح‌های عمرانی از محل واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای در نظر گرفته شده است، مانند امسال که در شش ماه اول باید ۵۰ درصد برای طرح‌های عمرانی پرداخت می‌کردیم که عملا این رقم به ۶۷ درصد رسید.

نوبخت گفت: در دولت قبل و در سال‌های گذشته در نیمه اول سال حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی پرداخت کردیم.

کارگاه‌های عمرانی تعطیل نشده اند

وی افزود:​ علت اینکه در تابستان امسال نرخ بیکاری ۱.۸ درصد کاهش یافته و به ۱۰.۵ درصد رسیده و حدود ۸۴۰ هزار فرصت شغلی نیز ایجاد شده، این است که کارگاه‌های عمرانی ما تعطیل نشده و فعال بوده و آثار آن را در گزارش مرکز آمار می‌بینیم.

نوبخت گفت: بخش دیگر بحث منابع و مصارف این است، عددی که از محل واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و فروش نفت نمی‌خواهیم در هزینه جاری استفاده کنیم چگونه باید جایگزینی برای آن بیابیم.

۳ منبع جایگزین نفت

وی افزود: سه منبع برای جایگزینی فروش نفت و منابع حاصل از واگذاری دارایی سرمایه‌ای تعیین کردیم، یکی یارانه‌های پنهان انرژی است و بخش دیگر هم هنوز تصمیم گیری‌های شورای عالی اقتصادی روی آن متمرکز نشده تا در بودجه برای جایگزینی نفت استفاده کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: منبع دیگر مالیات است که برای واحد‌های تولیدی تصمیم گیری شد تا حتما درصدی از تعرفه‌ها را کاهش دهیم و در سایر درآمد‌ها پایه‌های جدیدی تعریف کنیم تا کاهش منابع نفتی را که نمی‌خواهیم در هزینه‌های جاری استفاده کنیم برای هزینه‌های ضروری استفاده شود.

نوبخت افزود: بخش دیگر از درآمد‌های جایگزین نفت نیز از محل مولدسازی به دست می‌آید که آن نیز به تصویب رسید.
 

پرداخت ۱۲ هزار میلیارد تومان برای پاداش بازنشستگان

وی گفت: موضوع دیگر مورد بحث امروز افزایش حقوق و دستمزد در سال آینده و پرداخت پاداش بازنشستگی بود که در زمینه بازنشستگی پیشنهاد‌های مختلفی مطرح شد تا برای آن سقف بگذاریم و محدود کنیم، اما سال آینده حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان برای پاداش بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی باید پرداخت کنیم.

افزایش ۱۵ درصدی حقوق و دستمزد

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: میانگین افزایش حقوق و دستمزد ۱۵ درصد در نظر گرفته شده که این رقم برای افرادی که حقوق کمتر می‌گیرند، بیش از ۲۰ درصد خواهد شد که این موضوع منوط به مباحث دیگری است که طی روز‌های بعداطلاع رسانی می‌شود.

وی گفت: همه پیشنهاد‌های ستاد بودجه باید در دولت به تصویب برسد، تا در لایحه گنجانده شود و مجلس شورای اسلامی نیز اظهار نظر کند؛ بنابراین مصوبات ستاد بودجه قطعی نیست و امکان دارد دولت و مجلس نظرات دیگری بدهند، اما، چون کار کارشناسی صورت گرفته است، ما باید همه اعداد و ارقام‌ها را با واقعیت‌هایی که قدرت اجرای آن را داریم و در چارچوب بودجه تعیین می‌شود، مشخص کنیم.

نوبخت افزود: بنابراین همه ویژگی‌ها برای بودجه متفاوت سال ۹۹ وجود دارد با این تفاوت که بودجه سال آینده در دو بخش به مجلس می‌رود، بودجه شرکت‌ها و بانک‌ها ۱۵ آبان و بودجه عمومی در ۱۵ آذر به مجلس ارسال خواهد شد.
 
انتهای پیام/

رشد ۱۵ درصدی حقوق و دستمزد در سال ۹۹

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، تورم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
وحید ا
۱۵:۱۲ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
با سلام فرزند جانباز متوفی هستم ۳۲ ساله فوق لیسانس حسابداری یه خواهر و یه برادر دارم همگی بیکار مادرم حقوق ناچیز مبلغ ۱۸۰۰ از بنیاد دریافت میکنه که اونم بابت اقساد بانک پرداخت میشه اقای نوبخت چرا حقوق خانواده جانبازان متوفی رو افزایش ندادین بخدا نفرین این بچه های یتیم گریبانگیرت میشه از خدا بترس بابای من چندین سال تو اسایشگاه بستری بود قبل از فوت جانباز بیست درصد اعصاب و روان بود هرجا میرم کار نیست یه فکری به محال جانبازان و خونوادشون بکنید جونشونوفدا کردن اینم نتیجش خانواده جانباز متوفی از گرسنگی دارن تلف میشن
Iran (Islamic Republic of)
سلام نرجس مقدسی معصوم آباد
۲۰:۱۷ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
هسمرشهید پاسدار تربه 15 سرهنگ حقوق 10 ملیون می شود مهرهمین ماه مستاجرهستم 2 ملیون اجاره قسط وقط 500 برم می مانه گوشت نمی توانم
Iran (Islamic Republic of)
جانبازمعسر
۰۲:۱۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۹
باسلام برادران گرامی عده ای شکم پربه فکرشما شکم خالی نیستن هرچه داشتن بین هم تقسیم کردن حالا هم تحریم هستیم پس ۱۰سالی صبر کنید دنیا آروم شودحقوق شما هم خوب میشه گرصبرکنید زغوره حلواسازیم فعلا بسازید 100سال اولش سخته فقط خداراشکر کنید به امید خداباشید
Iran (Islamic Republic of)
جانباز نوبخت
۱۸:۳۲ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
یاحق خدایا مسئولینی که فکر ملت بزرگ ایران و بازنشستگان ل و ک هستند سلامتی و سرافراز ی بده یاحق شیراز ن نیروی لشگری
Germany
ناشناس
۱۶:۵۳ ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
آقای نوبخت خجالت نکشیدی برای کارگران این حقوق در نظر گرفتین
میخام بدونم شما با این حقوق چند روز زندگی تون میخرخنید
یک ساعت دو ساعت چند ساعت ؟؟؟؟؟؟
United States of America
ناشناس
۲۲:۵۶ ۲۵ تير ۱۳۹۹
آ قا ماازالان مرده متحرکیم قیمت زمین ومسکن دیگه ازحد گذشت مثلآ ما دردوره خودمان درمقابل دشمن جنگ کردیم آ یا حق ما این است
Iran (Islamic Republic of)
ناسناس
۱۳:۲۰ ۱۵ تير ۱۳۹۹
هرکسی به فکر ایثارگران نیست اخه با 750 هزار تومان میشه زندگی کررد
Poland
ناشناس
۱۴:۳۰ ۰۱ تير ۱۳۹۹
آیا من که بدون سرپرست خانوار هستم وبچه دم بخت دارم باید چیکار کنم باحقوق یک میلیون و 600 هزار تومان چگونه می‌توان زندگی کرد وفرزندم که سایه پدر بالا سرش نیست باید آرزوهایش را بگور ببرد با وضع این گرانی‌ها که سر به فلک کشیده شده اگر یکمی انصاف دارید فکر ما بیچارها باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۰ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
یک بار میگوید من که با پول مستمر بگیران دخالت نمیکنم یک روز میکوید به حقوق مستمر بگیران اصاف شده بابا این طور نیست چرا شما فکر مستمر بگیران نیستی
Iran (Islamic Republic of)
موس الرضا مهرو
۲۳:۱۲ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
با سلام خواهشان همون مبالغو ...۷۵۰....رو به جانبازانه دیگه هم بدین تا لا اقل بتونن کرایه خونه ومقداری هم بهزخم زندگیشون بزنن .بنده نظرات زیادی رو نوشتم مشکلات خودمو هم گفتم ولی باز هم بگویم در این دنیا هیچی ندارم و انشاالا در دیار باقی نزد اعمه رو سفید باشیم خدا کنه حرفهامونو مسعولین بشنوندو هر چه زودتر به وضع جانبازان ایثارگران.رزمندها برسن تا همیشه دعا گویشان باشیم با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
حسین رحمتی
۲۲:۴۶ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹
اقای نوبخت بهتره که این اضافه حقوق رابرای خودت اعمال کنی چون شما وامسال شما حقوق کمی دارن وکفاف زندگی رانمیدهد
Iran (Islamic Republic of)
جانبازمعسر
۲۳:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
باسلام مملکت اسلامی ۱۰۰سال اول رسیدگی نمی کنند بعدرسیدگی میشه حوصله کنید
Iran (Islamic Republic of)
کریم خانی
۱۶:۰۵ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
باسلام ما رزمندگان معسر که ماهی ۷۵۰ هزار تومان میگیریم واقعا جزو کدام دسته هستیم چرا برای ما افزایش حقوق نیست آیا مگر ما در ایران زندگی نمیکنیم لطفا برای ما هم فکری بکنید
Iran (Islamic Republic of)
حجت
۱۳:۵۷ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
با سلام چراماشین سهمیه جانبازان را نمد هند
Iran (Islamic Republic of)
علی بهرامشیر
۰۱:۳۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
چند سالی است حقوق من 384 هزار تومان است با دو تا بچه کم نیست حقوق سال 99 هم خو هیچ اضافه نکردن عیدی هم اصلا ندادن به کی ما بگیم لطفا رسیدگی شود با تشکر
آخرین اخبار