براساس آمار‌های اطلس وضعیت زنان و خانواده، بالاترین درصد مردانی که بیش از یک همسر دارند متعلق به استان سیستان و بلوچستان است،

آمار چند همسری در استان‌های مختلف کشور / چند همسری در کدام استان محبوب‌تر است؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نگاهی بر آمار‌های اطلس وضعیت زنان و خانواده که بر مبنای سال ۹۵ تهیه شده، نشان می‌دهد بالاترین درصد زنانی که همسرشان بیش از یک زن دارند، متعلق به استان «سیستان و بلوچستان» و کمترین این زنان متعلق به استان «سمنان» هستند.

به طوریکه ۱۴.۹ درصد زنان استان سیستان و بلوچستان شوهرشان بیش از یک همسر دارد، پس از آن استان هرمزگان با نرخ ۷.۰۳ درصد نسبت به سایر استان‌ها در رتبه دوم قرار گرفته است. در این میان ۰.۶۹ درصد زنان استان سمنان و ۰.۸۱ درصد زنان مازندران همسرشان بیش از یک زن دارند که نسبت به سایر استان‌ها به ترتیب رتبه ۳۱ و ۳۰ را به خود اختصاص داده‌اند و در وضعیت بهتری قرار دارند.

زنان هرگز ازدواج نکرده

اما در این میان وضعیت زنانی که هرگز ازدواج نکرده‌اند نشان می‌دهد که بالاترین درصد زنانی که هرگز ازدواج نکرده‌اند متعلق به استان ایلام و کمترین درصد متعلق به یزد است.

براساس این اطلس ۳۸.۸۸ درصد زنان استان ایلام و ۳۷.۷۵ درصد زنان استان کهگیلویه و بویراحمد هرگز ازدواج نکرده‌اند و نسبت به سایر استان‌ها به ترتیب رتبه اول و دوم را در این زمینه به خود اختصاص داده‌اند، این در حالیست که استان یزد با نرخ ۲۵.۲۵ درصد و مازندران با نرخ ۲۶.۰۲ درصد به ترتیب در جایگاه ۳۰ و ۳۱ قرار گرفته‌اند.

زنان دارای همسر

نرخ وضعیت زنان دارای همسر در استان‌های مختلف نیز نشان می‌دهد که بالاترین درصد زنان دارای همسر متعلق به استان یزد و کمترین آن متعلق به ایلام است. طبق این اطلس استان یزد با نرخ ۶۶.۶۲۳ درصد در رتبه اول و استان مازندران با نرخ ۶۵.۵۱۶ درصد در رتبه دوم قرار گرفته‌اند، این درحالیست که کمترین درصد زنان دارای همسر به ترتیب متعلق به استان‌های ایلام و سیستان و بلوچستان است به طوری که زنان استان ایلام با نرخ ۵۳.۵۹۱ درصد و زنان استان سیستان و بلوچستان با نرخ ۵۴.۷۴۷ درصد نسبت به سایر استان‌ها به ترتیب رتبه ۳۱ و ۳۰ را به خود اختصاص داده‌اند.

زنان بی‌همسر بر اثر فوت

در این میان اما، زنانی که بر اثر فوت یا طلاق همسرشان را از دست داده‌اند متعلق به استان همدان و تهران هستند. براساس این گزارش، بالاترین درصد زنانی که همسرشان را بر اثر «فوت» از دست داده‌اند متعلق به استان همدان و کمترین آن‌ها متعلق به استان بوشهر است.

طبق آمار‌ها استان همدان با نرخ ۸.۶۰۶ درصد و استان گیلان با نرخ ۸.۴۲۹ درصد در این زمینه در جایگاه اول و دوم قرار دارند. در این میان کمترین درصد زنانی که بر اثر فوت همسرشان را از دست داده‌اند، با نرخ ۵۹.۹۰۶ متعلق به استان بوشهر و پس از آن متعلق به کهگیلویه و بویر احمد با نرخ ۶.۱۳۲ است.

زنان بی‌همسر بر اثر طلاق

این آمار‌ها در حالی اعلام می‌شود که بیشترین زنانی که همسرشان را بر اثر «طلاق» از دست داده‌اند متعلق به استان تهران و کمترین آن‌ها متعلق به ایلام هستند. طبق این اطلس، استان تهران با نرخ ۲.۲۶۶ درصد و استان البرز با نرخ ۲.۱۲۳ درصد در این زمینه در جایگاه اول و دوم قرار دارد. این درحالیست در این میان کمترین درصد زنانی که بر اثر فوت همسرشان را از دست داده‌اند، با نرخ ۰.۵۲۱ متعلق به استان‌های ایلام و چهارمحال و بختیاری است.

منبع: رکنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۴
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
چرا خوزستان تو آمار چند همسری نیس؟کلا هر چی فقر مالی و فرهنگی بیشتر باشه چندهمسری هم بیشتره
United States of America
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
هرچی عقب مانده تر و بیکارتر .همسر بیشتر.تازه طلبکارم هستن چرا بیکاری و فقر زیاده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
با سلام.
منبع امارها کجاست ؟
چرا هرچی توی نت میگردیم نیست ؟
شما از کجا گیر میارین ؟
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۲۲:۱۵ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
مردم اینترنت میخوان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
نت وصل کنین
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۵۸ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
تو رو خدا اینترنت وصل کنیددد
قول می دیم از این به بعد بچه های خوبی باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
جالب بود!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۵ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
اینترنت کی وصل میشه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۹:۴۸ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
آمار نشون میده ایلامی ها کم ازدواج میکنن ولی با کیفیت ازدواج میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۱ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
من هم عاشق چند همسری هستم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۵ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
خدا کنه همه جوانان ازدواج کنن و البته بنده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
من چهارتا زن میخوام
Iran (Islamic Republic of)
خاطره
۲۲:۰۵ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
خدابده برکت⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩
Iran (Islamic Republic of)
جلال ابو خالد
۲۲:۲۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
بله؟؟؟؟؟!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
hometown
۱۶:۵۲ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
رتبه ی قم چنده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
خوزستان که بیشتر چندهمسری رو دارن معمولا عربا 4تا 4تا زن می گیرن بیایین اهواز خودتون ببینین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۷ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
اقا شما نتو وصل کنید قول میدم 4تا زن بگیرم علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
جلال ابو خالد
۲۲:۲۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۸
منم موافقم
۱۲۳
آخرین اخبار