کد خبر: ۷۲۱۰۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷
۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷
کد خبر : ۷۲۱۰۳۸۸

زعفران به دلیل وجود ترکیبات کروسین و کروستین سبب بهبود کیفیت بینایی می‌شود.

مشکلات بینایی را با زعفران برطرف کنیدبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، لکه زرد شایع‌ترین بیماری مزمن چشم و از عوامل اصلی کوری در افراد بالای ۶۰ سال است. در این بیماری ماکولا یا لکه زرد که قسمت حساس به نور شبکیه و مسئول دید مستقیم و واضح است، تخریب می‌شود.

موج دار دیدن خط مستقیم، دید تار یا دیدن لکه‌های تیره در مرکز دید ممکن است نشانه‌های اولیه این بیماری باشد.

طبق تحقیقات انجام شده زعفران به دلیل وجود ترکیبات کروسین و کروستین، در کوتاه مدت (۲۰ میلی گرم) پرش پلک در بیماران را بهبودمی‌دهد و مصرف طولانی مدت (۱۴ ماه، ۲۰ میلی گرم در روز) آن سبب بهبود کیفیت بینایی می‌شود.
 
کروسین موجود در زعفران مانع مرگ ناشی از نور در فتورسپتورها، افزایش و جریان خون در شبکیه و بهبود عملکرد آن می‌شود.

کروستین نیز انتشار اکسیژن به مایعات (مثل پلاسما) را افزایش می‌دهد بنابراین زعفران و اجزای سازنده آن به خصوص کروسین و کروستین می‌تواند به عنوان محافظ عملکرد چشم باشد. این آثار را می‌توان به عملکرد آنتی اکسیدانی مهار آپوپتوز و عملکرد التهابی آن نسبت داد.
 
منبع: خراسان
 
انتهای پیام//ف.غ
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر