برای پیشگیری از ابتلا به کرونا چه مواد غذایی مصرف کنیم؟

برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، مصرف این مواد غذایی را جدی بگیرید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کرده و مصرف روزانه این مواد را جدی بگیرید.

مصرف روزانه سبزیجات

۳  واحد سبزیجات (به جز سبزی‌های نشاسته ایی که ریشه آن‌ها خوراکی است) و حداقل ۲ واحد میوه در روز بخورید.

از میوه‌ها و سبزیجات تازه مخصوص همان فصل که ویتامین ث بیشتری دارند از قبیل پرتقال، لیمو شیرین، نارنگی، کرفس، گوجه فرنگی و ... استفاده کنید.

سبزی یا سالاد همراه با آبمیوه ترش یا آب نارنج تازه مصرف کنید.مصرف هویج و کدو حلوایی در غذا‌های روزانه و پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین c توصیه می شود.

مصرف منابع پروتئینی

 استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ و مواد غذایی پروتئین دار مثل ماهی، مرغ، گوشت، تخم مرغ و حبوبات و ... توصیه می شود.

از انجام این کارها خودداری کنید

از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن، مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فود‌ها و غذا‌های چرب، مصرف غذا‌هایی که کامل پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی خودداری کنید.


بیشتر بخوانید: از کرونا نترسید، مقاومت بدنتان را بالا ببرید


با شناخت و مصرف منابع غذایی سرشار از ویتامین‌های مختلف، می‌توانید از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کنید.

منابع غذایی ویتامین k

جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار، کلم، توت فرنگی، جگر مرغ و گل کلم از منابع سرشار ویتامین k هستند.

منابع غذایی ویتامین c

فلفل قرمز، فلفل سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، جعفری، آناناس، گریپ فروت، گل کلم، انبه و کلم بروکلی از منابع دارای ویتامین c هستند.

منابع غذایی ویتامین b۶

سینه بوقلمون، گوشت گوساله، ماهی تن، سینه مرغ، دانه‌های آفتابگردان، کنجد، نخود سبز و لوبیا چیتی مواد غذایی سرشار از ویتامین b۶ هستند.

منابع غذایی ویتامین d۳

انواع ماهی‌ها از جمله هالیبوت، کپور، سالمون وانواع قزل آلاها، ساردین، روغن کبد ماهی تن، تخم مرغ و شیر از منابع ویتامین d۳ هستند.

منابع غذایی ویتامین a

سیب زمینی شیرین، کلم برگ، هویج، اسفنجاج، جگر گاو، کاهو، کره، تخم مرغ، کدو حلوایی، بروکلی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز شیرین و ماهی تن از منابع حاوی ویتامین a هستند.

منابع غذایی ویتامین b۹

اسفناج، بروکلی، مارچوبه، لوبیا چشم بلبلی، جگر گاو، کلم، لوبیا قرمز، آوکادو، کاهو و پرتقال منابع سرشار از ویتامین b۹ هستند.

منابع غذایی ویتامین e

فندق، بادام، دانه‌های آفتابگردان، انبه، آوکادو، بروکلی، اسفناج، کدو گردویی، فلفل دلمه ایی، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه فرنگی و کیوی از منابع ویتامین e هستند.

به جای مکمل‌های ویتامینی از مواد غذایی طبیعی استفاده کنید. مثلا مصرف یک عدد پرتقال موثرتر از قرص ویتامین ث است، چون پرتقال علاوه بر ویتامین ث مجموعه‌ای از ریز مغذی‌ها و ویتامین‌های دیگر مثل منیزیم، پتاسیم، اسید فولیک و ویتامین ۶B را دارد.
دارچین، سیر، زنجبیل، فلفل کائن، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، پونه کوهی، نعنا فلفلی و آویشن نیز از ادویه‌های موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن هستند.

اگر با وجود رعایت همه مسائل بهداشتی و تغذیه‌ای به بیماری شبه آنفلوانزا مبتلا شدید:

• مایعات گرم مانند چای، سوپ رقیق، دم کرده‌های گیاهی بیشتر مصرف کنید.
• بهتر است در تهیه سوپ از جوجه و ماهی و انواع سبزیجات خرد شده مثل هویج، کرفس، پیاز، قارچ، لیموترش استفاده کنید.
• در صورت بی اشتهایی، بهتر است مواد غذایی را در ۵ یا ۶ وعده مصرف کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۰:۴۵ ۰۲ شهريور ۱۴۰۰
بنظرم هرچه پیش آید خوش آید
Iran (Islamic Republic of)
مهندس
۰۸:۴۲ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
یکی رو میشناسم غذای چرب نمی خوره ب خاطر اینکه ب کرونا مبتلا نشه
واقعا من ک ترکیدم از خنده
Iran (Islamic Republic of)
آزاده نادری
۱۷:۰۲ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
خیلی عالی بود و مفید