طرز تهیه پای گلابی

یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌های که با گلابی میتوان درست کرد شیرینی پای است که در ادامه طرز تهیه آن را به شما یاد می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پای گلابی از راحت ترین دسر ها است و شما با رععایت دستور العمل ها می‌توانید این دسر خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم:

شیر ۱/۲ شیر پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
گلابی ۴ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
کرم تارتار ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱-آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکینم و ۳ مرتبه الک میکنی تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.

۲-دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده میکنیم.

برای تهیه کارامل:

۱-تابه را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و ۱۰۰ گرم از کره را درون تابه می‌گذاریم تا کره ذوب شود.

۲-سپس ۱/۲ پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه میکنیم و با کمک لیسک آن را هم می‌زنیم تا کاملا شکر حل شود.

۳-پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ میدهم.

۴-و سپس گلابی‌ها را به کارامل اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بر روی شعله گاز میگذاریم و سپس تابه را کنار میگذاریم و همین مراحل را برای تابه دوم تکرار میکنیم.

۵-کره، اسانس وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم.

۶-سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.

۷-دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم میزنیم.

۸-ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.

منبع: عصر ایران ۲

انتهای پیام/

برچسب ها: گلابی ، تخم مرغ ، آرد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.