طرز تهیه آش ماسووا

طرز تهیه آش ماسووا را به سادگی یاد خواهید گرفت.

طرز تهیه آش ماسووابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آش ماسووا از خوشمزه ترین آش ها است و با رعایت دستورالعمل های زیر به سادگی می‌توانید آن را تهیه نمایید.

مواد لازم برای آش ماسووا برای ۳ نفر:

بلغور گندم ۱۰۰ گرم
برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم

اسفناج
۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نخود پخته ۱۵۰ گرم
کشک یک پیمانه سرخالی
نمک و فلفل به اندازه لازم
جعفری تازه برای تزیین
پونه خشک برای تزیین


طرز تهیه آش ماسووا:

ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه‌ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده اضافه کنید.

بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می‌گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

نکته برای پخت آش ماسووا:

برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.

منبع: مجله آشپزی مثبت

انتهای پیام/

برچسب ها: آش ، اسفناج ، بلغور گندم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.