کد خبر: ۷۲۷۸۴۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۱
۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۱
کد خبر : ۷۲۷۸۴۶۸

نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد مصرف روغن زیتون موجب کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی می‌شود.

روغن زیتون ریسک بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی که روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می‌کنند ۲۱ درصد کمتر با ریسک ابتلاء به بیماری قلبی مواجه هستند.

طبق نتایج این مطالعه، اگر یک قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از کره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسک بیماری قلبی و سکته تا ۵ درصد کاهش می‌یابد.

«مارتا گاش فر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «پیام مطالعه ما این است که لازم است برای پیشگیری از بیماری قلبی عروقی، روغن‌های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی‌های حیوانی اشباع شده (نظیر کره) شوند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «روغن زیتون سرشار از اسیداولئیک، اسیدچرب سالمی که با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط است، می‌باشد. همچنین روغن زیتون دارای ویژگی‌های سالم مرتبط با کاهش میزان کلسترول و بروز التهاب کمتر است.»

در این مطالعه، حدود ۱۰۰ هزار زن و مرد که در مطالعات بلندمدت از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ شرکت کرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبک زندگی آن‌ها هر دو سال یکبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یکبار جمع آوری شده بود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
حمید لاری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
لطفا توضیح بدید روغن زیتون خارجی بهتره یا ایرانی وهمچنین توضیح بدهید طرز تشخیص روغن زیتون اصل وتغلبی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۳
کم گرانه حالا دو برابر گرانش میکنن.
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر