طرز تهیه پاستیل خانگی

با دستور عمل‌های موجود می‌توان پاستیل را به سادگی تهیه کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه پاستیل را به سادگی یاد خواهید گرفت.

مواد لازم برای تهیه پاستیل:

 شکر  ۲ فنجان
آب یک فنجان
آب میوه یا نوشابه یک فنجان
 پودر ژلاتین  ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب‌های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آن‌ها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم‌های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

برچسب ها: پاستیل ، آبمیوه ، نوشابه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار