کد خبر: ۷۲۸۶۱۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۵
۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۵
کد خبر : ۷۲۸۶۱۸۰

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک نوشیدنی شیرینِ سنتی ایرانی به نام خوشاب را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

آشنایی با یک نوشیدنی سنتی ایرانیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوشاب یک نوشیدنی شیرینِ سنتی ایرانی است که از پخته شدن و جوشاندن میوه‌هایی نظیر انجیر، آلبالو، زردآلو، بدست می‌آید و با کمی قند شیرین می‌شود. به اختصار می‌توان گفت خوشاب مربای رقیق شده از میوه‌های تازه یا خشک شده است. در لغت‌نامه دهخدا خوشاب چنین معنی شده است: آبی که در آن  انجیر و آلوبالو و گوجه و زردآلوی پخته باشند و با کمی قند شیرین کرده و بنوشند.

در آشپزی غیر ایرانی خوشاب را می‌توان معادل کمپوت دانست. برای تهیه ساده خوشاب می‌توان مقداری برگه خشکباری میوه را در آب خیسانده و بجوشانید و با اضافه کرده شکر شربت خوشاب بدست می‌آید. از معروف‌ترین انواع خوشاب در نواحی مختلف ایران می‌توان به: خوشاب آلبالو، خوشاب ریواس، خوشاب زردآلو و خوشاب انجیر اشاره کرد.

منبع: فولد کالتور

انتهای پیام/

سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر