طرز تهیه مرغ آنچیلادا تند و خوشمزه

اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است.

طرز تهیه مرغ آنچیلادا تند و خوشمزه

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مرغ آنچیلادا برای ۸ نفر:
سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان ۴ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
سبزی معطر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده ۱/۳ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت ۸ عدد
سس تاکو ۱ عدد


طرز تهیه:
۱- فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید

۲- مرغ‌ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید، سپس چربی‌های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ‌ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید. سپس پیاز، خامه ترش، پنیر چدار، جعفری، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید. نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

۳- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آن‌ها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آن‌ها را با سس تاکو و ۴/۳ فنجان پنیر چدار پوشش بدید. بعد از این کار اون‌ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید. قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا ۱۰ دقیقه خنک شود.

طرز تهیه مرغ آنچیلادا تند و خوشمزه

 

طرز تهیه مرغ آنچیلادا تند و خوشمزه

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار