برای نخستین بار در لالی؛

تولید فلفل دلمه با رنگ های گوناگون

سرپرست جهاد کشاورزی لالی از تولید فلفل دلمه با رنگ های گوناگون برای نخستین بار در این شهر خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی عباس مظاهری سرپرست جهاد کشاورزی لالی با اشاره به تولید و کشت فلفل دلمه‌ای در یک گلخانه این شهر گفت: تولیدکنندگان گلخانه‌ای در شهرستان لالی می‌توانند فراورده‌های خود را به سمت این محصول سوق دهند، زیرا از لحاظ اقتصادی به صرفه است.

او افزود: فلفل دلمه صادراتی با رنگ‌های گوناگون برای نخستین بار در لالی به وسیله یک جوان تولید شده است.

مظاهری با بیان اینکه این محصول در یک گلخانه ۸۰۰ متری فراوری شد، اظهار کرد: از هر یکهزار متر مربع گلخانه، ۸ الی ۱۰ تن فلفل دلمه‌ای برداشت می‌شود و طی یک دوره ۶ ماهه برداشت می‌شود.

سرپرست جهاد کشاورزی لالی بیان داشت: فلفل دلمه های این جوان اهل لالی به دلیل کیفیت خوب به اصفهان منتقل شدند و سپس به کشور روسیه صادر شد.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.