حذف سحری باعث کاهش سطح هوشیاری می شود

دبير انجمن تغذیه البرز گفت: حذف سحری در ماه مبارک رمضان باعث کاهش سطح هوشیاری روزه داران می‌شود.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه  البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: حذف وعده سحر به روزه داران توصیه نمی‌شود و اگر فرد روزه دار برنامه غذایی سحر را حذف کند ممکن است دچار عوارضی چون؛ اختلال در عملکرد کلیه، اختلال در قند خون، کاهش سطح هوشیاری وحالت خواب آلودگی شود.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: اگر فرد روزه دار مایل به مصرف غذایی کامل نیست می‌تواند از نان و پنیر، خرما، گردو، چای بسیارکم رنگ و شیر برای سحر استفاده کند.

احدی گفت: متاسفانه بسیاری از افراد  بعداز مصرف غذایی سحر عادت به مصرف چای دارند و جایگزین خوبی برای رفع تشنگی و سردرد نیست.

او با اشاره به این که افراد به جای چای از آب نوشیدنی های کم شیرین مثل شربت آبلیمو، شربت خاک شیر استفاده کنند افزود :مصرف میوه های آب دار مثل؛ هنداونه، طالبی در سحر جایگزین خوبی برای مایعاتی از قبیل چای است.

انتهای پیام /ر. خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.