طرز تهیه بستنی کاکائویی بدون ثعلب

در گزارش زیر طرز تهیه بستنی کاکائویی بدون ثعلب را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بستنی‌ها یکی از رایج‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین دسر‌ها هستن که تو همه‌ی فصل‌ها میشه اون‌ها رو خورد و از طعم فوق العاده شون لذت برد. این دسر‌های سرد مخصوصا در فصل تابستون دلچسب‌تر و خواستنی‌تر میشن.

طرز تهیه بستنی کاکائویی بدون ثعلب

انواع مختلف بستنی، از بستنی یخی و بستنی میوه‌ای با طعم‌های مختلف گرفته تا بستنی سنتی و شکلاتی همگی پر طرفدار هستن و نمیشه از طعم بی نظیرشون گذشت. یکی از خوشمزه‌ترین و پر طرفدارترین طعم‌های بستنی، بستنی کاکائوییه.

همون طور که از اسم این بستنی مشخصه، در طرز تهیه‌ی اون از پودر کاکائو و یا شکلات آب شده استفاده میشه. امروز بهتون میگیم که چطور میشه تو خونه بستنی کاکائویی درست کرد، بدون این که برای درست کردنش به ثعلب نیاز داشته باشید.

مواد لازم برای بستنی کاکائویی
شیر ۱ پیمانه
شکلات آب شده ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
خامه قنادی ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی کاکائویی

روش اول: بستنی کاکائویی با شکلات تخته‌ای

۱- شکلات یا کاکائوی تخته‌ای را خرد کرده و به روش بن ماری روی بخار آب کنید. بعد از آن که شکلات آب شد، آن را در دمای محیط قرار داده و اجازه دهید تا خنک شود.

۲- شیر را داخل قابلمه‌ای کوچک بریزید و شکلات آب شده‌ی خنک را به آن اضافه کنید. با ملاقه‌ای چوبی شکلات آب شده را داخل شیر حل کنید.

۳- آرد را دو بار الک کنید تا بافت آن نرم و لطیف شود. سپس آرد الک شده را کم کم به مخلوط شیر و شکلات اضافه کرده و هم بزنید.

۴- خامه قنادی را نیز داخل قابلمه بریزید و با سایر مواد ترکیب کنید. اگر خامه گلوله شد، با پشت ملاقه آن را له کرده و داخل شیر حل کنید.

۵- بعد از آن که همه‌ی مواد خوب با هم مخلوط شدند و هیچ گلوله‌ای باقی نماند، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامه بریده نشود.

۶- بعد از آن که مایه بستنی کاکائویی قوام آمد و غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

۷- بعد از آن که مایه بستنی کمی خنک شد، آن را داخل ظرف درب دار بریزید و سپس در فریزر قرار دهید.

۸- هر ۳۰ دقیقه یک بار بستنی را از فریزر خارج کنید، با قاشق آن را هم بزنید و مجددا آن را در فریزر قرار دهید. این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا مغز بستنی نیز یخ بزند.

۹- بستنی خانگی کاکائویی آماده است. می‌توانید آن را به شکل دلخواه سرو کنید. برای تزیین می‌توانید از سس و یا تکه‌های شکلات استفاده کنید.

روش دوم: بستنی کاکائویی رژیمی

موز ۳ عدد

شیره انگور ۳ قاشق غذاخوری

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر کاکائو (یا شکلات تلخ آب شده) ۱ قاشق سوپخوری

مغز گردو یا پسته به مقدار لازم

۱- موز‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را خرد کنید. سپس تکه‌های موز را به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.

۲- موز‌های یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا میکس کنید.

۳- شیره‌ی انگور، پودر کاکائو و وانیل را نیز داخل مخلوط کن ریخته و به موز پوره شده اضافه کنید. مجددا همه‌ی مواد را با هم میکس کنید تا مایه‌ی بستنی کاملا یکدست شود.

۴- مغز‌های دلخواه را نیز به مایه‌ی بستنی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

۵- مایه‌ی بستنی را داخل ظرف درب بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

۶- بستنی کاکائویی رژیمی آماده است.

روش سوم: بستنی کاکائویی با تکه‌های شکلات

شیر عسل ۱ پیمانه

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

شکلات تلخ ۱ پیمانه

خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲ پیمانه

شکلات چیپسی ۱/۴ پیمانه

۱- پیش از هر چیز، پره‌های همزن برقی و ظرفی که بستنی کاکائویی را در آن درست می‌کنید به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

۲- شکلات تلخ را داخل ظرفی رنده کنید و آن را به روش بن ماری روی بخار آب، آب کنید.

۳- بعد از آن که شکلات آب شده کمی خنک شد، شیر عسل و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و با همزن دستی آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

۴- ظرف و پره‌ی همزن برقی را از یخچال بیرون بیاورید. خامه را داخل ظرف خنک بریزید و با هم زن برقی آن قدر بزنید تا فرم بگیرد و به پره‌های همزن بچسبد. برای زود فرم گرفتن خامه می‌توانید به جای خامه صبحانه از خامه قنادی استفاده کنید.

۵- بعد از این که خامه کامل فرم گرفت و سبک شد، مخلوط شکلات را به همراه شکلات چیپسی داخل خامه بریزید و با استفاده از لیسک آن‌ها را به شکل دورانی هم بزنید.

۶- مود بستنی آماده است. آن را داخل قالب سیلیکونی مورد نظر بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا هوا وارد بستنی نشود. سپس قالب را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند.

۷- بستنی کاکائویی آماده است. می‌توانید آن را به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی طرز تهیه بستنی کاکائویی

– شیرینی خامه قنادی و شکلات برای بستنی کافی است، اما برای شیرین‌تر کردن بستنی کاکائویی می‌توانید کمی شکر نیز به مواد اولیه‌ی آن اضافه کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۳ ۰۷ آذر ۱۴۰۰
باحال بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۰۷ آذر ۱۴۰۰
خیلی عالییی بود
Iran (Islamic Republic of)
....
۱۹:۴۴ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
اسما فرحانی
۰۰:۴۷ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
خیلی خوش مزه بود من ۲۰سالمه ولی درست کردم عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
پارمیدا
۱۱:۱۵ ۲۴ آبان ۱۳۹۹
من خیلی خوشم میاد عالی بود
آخرین اخبار